Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Syv korte leksjoner i fysikk

fra de minste partikler til de største galakser

I denne vesle boka guider den italienske fysikeren Carlo Rovelli med beundringsverdig klarhet leseren gjennom de mest epokegjørende gjennombruddene i fysikken. Denne lekende, underholdende og svimlende introduksjonen til moderne fysikk forklarer essensen av det vi vet om relativitetsteorien, kvantemekanikken, elementærpartiklene, gravitasjonen, svarte hull, universets kompliserte struktur og menneskenes mikroskopiske rolle i det hele. Les mer

119,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I denne vesle boka guider den italienske fysikeren Carlo Rovelli med beundringsverdig klarhet leseren gjennom de mest epokegjørende gjennombruddene i fysikken. Denne lekende, underholdende og svimlende introduksjonen til moderne fysikk forklarer essensen av det vi vet om relativitetsteorien, kvantemekanikken, elementærpartiklene, gravitasjonen, svarte hull, universets kompliserte struktur og menneskenes mikroskopiske rolle i det hele.

Boka er en kjærlighetserklæring til vitenskapen. Den tar oss med til grensene for vår kunnskap: til de aller minste trådene i rommets vev, tilbake til verdensaltets opprinnelse og inn i våre minste bestanddeler. Slik lyder hele baksideteksten:
«Her, på grensen av det vi vet, foran havet av alt det vi ikke vet, lyser verdens gåte, verdens skjønnhet, og det tar pusten fra oss»

Rovellis bok har solgt mer enn 400.000 eksemplarer i Italia alene og er nå oversatt til 43 språk.
Gå ikke glipp av denne vesle juvelen!

Carlo Rovelli er italiensk forsker og forfatter. Han har utgitt en rekke bøker, og er som teoretisk fysiker spesielt opptatt av rom og tid.

Medlemsvurdering:
han klarer ikke og lege i fra seg boka og han var utrolig fornøyd med boken :)

siri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Spartacus
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788243011908
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Sette brevi lezioni di fisica

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
Inge M – 06.04.2022

– Med grunnlag bare i min gamle realartium ble dette for komplisert. Fikk lite ut av de par-tre kapitlene jeg har lest. Men jeg er fortsatt nysgjerrig og prøver nye kapitler etter hvert. Vanskelig å gi noen karakter.

V
V – 04.01.2020

– Veldig kort og lettlest bok om et komplisert tema

S
Silja Hammer – 06.03.2019

– Lettskrevet bok om kompliserte spørsmål

D
Daniel D. – 13.10.2016

– Korte, vel-skrevet tekster, dog uten bilder, som er tilegnet menigman og studenter. Imidlertid, den endelige forklaring på rommets uendelighet få vente på seg.

s
siri – 06.10.2016

– han klarer ikke og lege i fra seg boka og han var utrolig fornøyd med boken :)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Syv korte leksjoner i fysikk:

Ergo

Petter Callin
Paperback 
1295,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv