Barn og bevegelse

funksjonell bevegelsesanalyse av barn 0-6 år

; Ragnhild Bech ; Karen Therese Sulheim Haugstvedt (Illustratør) ; Eivind Røhne (Fotograf)

Aktivitet og mestring gir bevegelsesglede!Funksjonell bevegelsesanalyse er et verktøy som kan brukes for å beskrive, analysere og vurdere barns bevegelser og funksjon i daglige aktiviteter. Barn og bevegelse viser hvordan kunnskap og teorier om barns bevegelsesutvikling kan overføres til praksis i samhandling med barn i aldergruppen 0-6 år. Les mer
Vår pris
329,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 329,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Aktivitet og mestring gir bevegelsesglede!Funksjonell bevegelsesanalyse er et verktøy som kan brukes for å beskrive, analysere og vurdere barns bevegelser og funksjon i daglige aktiviteter. Barn og bevegelse viser hvordan kunnskap og teorier om barns bevegelsesutvikling kan overføres til praksis i samhandling med barn i aldergruppen 0-6 år. Boka er rikt illustrert. Målet med boka er at leseren vil bli inspirert til å analysere barnets bevegelsesrepertoar og prøve ut nye ideer og muligheter, snarere enn å sette søkelys på barnets begrensninger. Slik kan de som arbeider med barn tilrettelegge for en best mulig utvikling gjennom mestring og bevegelsesglede.


Boka gir:
innsikt i teorier om bevegelse og bevegelsesutvikling
en grundig beskrivelse av prinsippene bak funksjonell bevegelsesanalyse
en innføring i hvordan metoden kan være et anvendelig og målrettet klinisk verktøy

Boka er skrevet for studenter og profesjonsutøvere innen fysio- og ergoterapi. Den er også nyttig for helsesykepleiere, barnehagelærere, pedagoger og andre som arbeider med små barn.


Fakta

Bla i boka