Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Frisk fra svimmelhet

enkel og effektiv selvbehandling

Trygge øvelser for å overvinne dine plager.

De aller fleste som plages med svimmelhet, merker bedring med én gang de begynner å gjøre de rette tingene. Hensikten med denne boken er å dele de nødvendige redskapene, slik at du selv kan behandle svimmelheten, og gjenoppta et vanlig liv. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Trygge øvelser for å overvinne dine plager.

De aller fleste som plages med svimmelhet, merker bedring med én gang de begynner å gjøre de rette tingene. Hensikten med denne boken er å dele de nødvendige redskapene, slik at du selv kan behandle svimmelheten, og gjenoppta et vanlig liv.

Du har kanskje vært plaget med svimmelhet i lang tid, men det betyr ikke at tilstanden ikke lar seg behandle - det betyr bare at du ikke har funnet den riktige behandlingen ennå. Ved hjelp av denne boken vil du bli i stand til å finne en diagnose på din tilstand, og velge det rehabiliteringsprogrammet som passer best for deg. Så snart du begynner å gjøre det som er riktig, vil hjernen reagere med en naturlig helbredelsesprosess - selv om vi av og til er nødt til å kickstarte den.

Alan Sealy er manuellterapeut og spesialist i klinisk fysioterapi med svimmelhet og balanse som spesialfelt. Han har tidligere bodd 5 år i Oslo og bygde opp Skandinavias største balanseklinikk før han flyttet til Skottland. Nå driver han klinikken In Balance Physioterapy og Abderdeen Balance Clinic. Pasienter fra hele Europa kommer til klinikkene for å bli utredet og behandlet for sine svimmelhetsplager.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
239
ISBN
9788284370453
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Frisk fra svimmelhet
Format
20 x 22 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frisk fra svimmelhet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pust

Audun Myskja
Paperback 
229,-
 

Keto

Jane Faerber
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv