Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gangfunksjon

undersøkelse og trening

Ganganalyse er sentralt innen fysioterapi, og fysioterapistudenter begynner å lære om inspeksjon av gange allerede i første semester på utdanningen. Dette er fordi sykdom og skade kommer til uttrykk i hvordan vi beveger oss. Les mer

599,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Ganganalyse er sentralt innen fysioterapi, og fysioterapistudenter begynner å lære om inspeksjon av gange allerede i første semester på utdanningen. Dette er fordi sykdom og skade kommer til uttrykk i hvordan vi beveger oss. De fleste av oss går ofte, både med transport og rekreasjon som formål, og gange er en bevegelsesmåte som er naturlig for de fleste. Ganganalyse er dermed et viktig verktøy for å kunne avdekke behandlingsbehov.
Bokens primære målgruppe er bachelorstudenter i fysioterapi. Også masterstudenter vil kunne anvende den, både som repetisjon av grunnbegrepene, og fordi boken vil går nøyere inn i mer avanserte og instrumenterte metoder.
Bård Erik Bogen er førstelektor ved Institutt for helse og funksjon ved Høgskulen på Vestlandet. Han forsker på gange hos eldre, og retur til idrett etter skade. Lars Peder Bovim er fysioterapeut og leder for Energisenteret for barn og unge i Helse Bergen og høgskulelektor ved SimArena, Høgskulen på Vestlandet. Han har tidligere vært aktiv i å bygge opp Rehabiliteringslaben ved HVL, og bl.a. forsket på bruk av teknologi i opptrening, og fysisk aktivitet som behandling hos barn og unge.
I tillegg til fagredaktørene bidrar Mona Kristin Aaslund, Beate Eltarvåg Gjesdal, Teresa Brnic Gote, Mari Kalland Knapstad, Vegard Pihl Moen, Linda Rennie og Elise Klæbo Vonstad.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
175
ISBN
9788245038200
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
20 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gangfunksjon:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv