Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Håndbok i forebygging av funksjonssvikt og fall hos hjemmeboende eldre

Dette er en kort innføringsbok om forebyggende tilnærming i tjenestene til hjemmeboende eldre, med et tydelig sykepleiefaglig perspektiv. Boken belyser mulige konsekvenser aldringsprosessen kan ha for fungering i hverdagen, og gir konkrete råd om enkle tiltak for å opprettholde funksjon og selvstendighet. Les mer

289,-
Paperback
Ventes til lager 09.07.2024
Dette er en kort innføringsbok om forebyggende tilnærming i tjenestene til hjemmeboende eldre, med et tydelig sykepleiefaglig perspektiv. Boken belyser mulige konsekvenser aldringsprosessen kan ha for fungering i hverdagen, og gir konkrete råd om enkle tiltak for å opprettholde funksjon og selvstendighet. Boken har et format som passer i lommen på arbeidsuniformen.
Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder hoftebrudd. Fall blant eldre koster både samfunnet og den enkelte dyrt. Bedre kunnskap blant sykepleiere, om både årsaker og tiltak, kan bidra til at funksjonstap og fall hos eldre forebygges. Fallforebyggende trening har vist seg å være er det enkelttiltaket som har størst effekt for å redusere fall blant eldre. Denne boken skal bidra med konkret kunnskap, på en lett tilgjengelig måte.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788245035940
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndbok i forebygging av funksjonssvikt og fall hos hjemmeboende eldre:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv