Hylle Stratford eik

Vakker og dekorativ bokhylle i oljet eik. Den er praktisk, fleksibel og enkel å flytte - og tar liten plass. Mål: Bredde 44 cm, dybde 35 cm, høyde 180 cm. Sett ditt personlige preg på stuen, kjøkkenet, soverommet eller badet. Bøkene dine sier mye om deg som person, og du kan gjøre reolen enda mer personlig ved å dekorere med bilder og bøkene du som har betydd noe for deg eller som du gleder deg til å lese. Verdi kr 1.349,- Les mer
Vår pris: 1349,-


Leveringstid: Kommer 3.oktober

Mer om produktet

Bokhyllen er veldig praktisk, den tar liten plass og er veldig dekorativ. Bruk den til nøkler og skjerf i gangen, eller til håndklær og ting på badet. Eller bruk den til å sette ditt personlige preg på stuen, kjøkkenet eller soverommet. Bøkene dine sier mye om deg som person, og du kan gjøre reolen enda mer personlig ved å dekorere med bilder og pyntegjenstander.
Stratford hylle er et åpent og allsidig oppbevaringsmøbel som passer mange plasser i hjemmet ditt. Den egner seg til oppbevaring av alt fra julekalenderen til bøker, er fleksibel og veldig enkel å flytte.

Hvitvasket eik.

Mål: Bredde 44 cm, dybde 35 cm, høyde 180 cm.

Leveres flatpakket. Enkel montering.

 

Fakta