Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sunn tarm - klart hode

hvordan gode tarmbakterier beskytter og reparerer hjernen din

Nevrologen David Perlmutter formidler i denne boka revolusjonerende ny forskning som viser hvor avhengig hjernen vår er av en sunn tarmflora. Han forteller om dramatisk bedring av helsen ved hjelp av enkle kostholdsendringer, nå og da hjulpet av tilleggsbehandling for å gjenoppbygge en sunn tarmhelse. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Nevrologen David Perlmutter formidler i denne boka revolusjonerende ny forskning som viser hvor avhengig hjernen vår er av en sunn tarmflora. Han forteller om dramatisk bedring av helsen ved hjelp av enkle kostholdsendringer, nå og da hjulpet av tilleggsbehandling for å gjenoppbygge en sunn tarmhelse.

Ta for eksempel mannen som hadde så kraftig multippel sklerose at han trengte rullestol og blærekateter. Etter behandlingen kunne han si farvel til kateteret og gjenvant evnen til å gå uten hjelp, og i tillegg ble han kvitt alle symptomene på MS. Eller den 12 år gamle gutten med alvorlig autisme. Han kunne knapt snakke i fulle setninger. I boka kan du lese om hvordan han ble forvandlet og ble mer sosial og kommuniserende etter en intens probiotikakur.

En rekke mennesker med helseproblemer som kroniske smerter, utmattelse, depresjon, mage- og tarmplager og autoimmune sykdommer opplever at symptomene forsvinner helt når tarmfloraen kommer i balanse. Noen gikk med selvmordstanker og opplevde nå å føle seg tilfredse og levende for første gang i sitt liv. "Jeg er vitne til denne typen historier hver dag", sier Perlmutter, "og jeg vet at også du kan endre din hjernes skjebne på en positiv måte gjennom en sunn tarm. I denne boken viser jeg deg hvordan."Boka inneholder også oppskrifter, slik at du kommer i gang med å lage den beste maten for de gode tarmbakteriene.

Medlemsvurdering:
Lettlest bok. Gode forklaringer. Forfatteren er etter min mening for ekstrem i sin diett. Det er ennå forskjell på Norge og USA når det gjelder kosthold. Selv om Norge nærmer seg amerikanske tilstander. Boka bør leses med sunn skepsis! Den er absolutt et flott hjelpemiddel i å forstå hvor viktig tarmbakteriene er i vår jakt på en bedre helse.

Astrid S S

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
345
ISBN
9788202561741
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Brain maker : the power of gut microbes to heal and protect your brain - for life
Format
21 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

A
Astrid S S – 03.11.2018

– Lettlest bok. Gode forklaringer. Forfatteren er etter min mening for ekstrem i sin diett. Det er ennå forskjell på Norge og USA når det gjelder kosthold. Selv om Norge nærmer seg amerikanske tilstander. Boka bør leses med sunn skepsis! Den er absolutt et flott hjelpemiddel i å forstå hvor viktig tarmbakteriene er i vår jakt på en bedre helse.

R
Randi – 03.04.2017

– En viktig bok som burde leses av alle.

l
ludmila amundsen – 16.11.2016

– det er en lettleselig bok som får en til å tenke om betydningen av maten en spiser for den generelle helsa. mange nytenkende hypoteser, som er veldig interessante og vitkig. introdusering av fermentering som er en utrolig spennende grene i matlagingen. anbefales på det sterkeste.

R
Rose Hemmingsen – 18.07.2016

– Nyttig for alle

S
S – 18.06.2016

– S

S
Sigrun Seem – 01.04.2016

– Sunn tarm, klart hode

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sunn tarm - klart hode:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv