Sunn tarm - klart hode - 
   David Perlmutter
  
   Mette-Cathrine Jahr
  
   Kristin Loberg

Sunn tarm - klart hode

hvordan gode tarmbakterier beskytter og reparerer hjernen din

; Mette-Cathrine Jahr (Oversetter) ; Kristin Loberg (Innledning)

Nevrologen David Perlmutter formidler i denne boka revolusjonerende ny forskning som viser hvor avhengig hjernen vår er av en sunn tarmflora. Han forteller om dramatisk bedring av helsen ved hjelp av enkle kostholdsendringer, nå og da hjulpet av tilleggsbehandling for å gjenoppbygge en sunn tarmhelse. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Nevrologen David Perlmutter formidler i denne boka revolusjonerende ny forskning som viser hvor avhengig hjernen vår er av en sunn tarmflora. Han forteller om dramatisk bedring av helsen ved hjelp av enkle kostholdsendringer, nå og da hjulpet av tilleggsbehandling for å gjenoppbygge en sunn tarmhelse.


Ta for eksempel mannen som hadde så kraftig multippel sklerose at han trengte rullestol og blærekateter. Etter behandlingen kunne han si farvel til kateteret og gjenvant evnen til å gå uten hjelp, og i tillegg ble han kvitt alle symptomene på MS. Eller den 12 år gamle gutten med alvorlig autisme. Han kunne knapt snakke i fulle setninger. I boka kan du lese om hvordan han ble forvandlet og ble mer sosial og kommuniserende etter en intens probiotikakur.


En rekke mennesker med helseproblemer som kroniske smerter, utmattelse, depresjon, mage- og tarmplager og autoimmune sykdommer opplever at symptomene forsvinner helt når tarmfloraen kommer i balanse. Noen gikk med selvmordstanker og opplevde nå å føle seg tilfredse og levende for første gang i sitt liv. "Jeg er vitne til denne typen historier hver dag", sier Perlmutter, "og jeg vet at også du kan endre din hjernes skjebne på en positiv måte gjennom en sunn tarm. I denne boken viser jeg deg hvordan."Boka inneholder også oppskrifter, slik at du kommer i gang med å lage den beste maten for de gode tarmbakteriene.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 345
ISBN: 9788202561741
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Brain maker : the power of gut microbes to heal and protect your brain - for life
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger