Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jonathan Livingston seagull

En måke bryter ut av flokken, og vil greie seg alene. Han blir utstøtt. Det koster å ville stå utenfor flokken. Les mer

145,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
En måke bryter ut av flokken, og vil greie seg alene. Han blir utstøtt. Det koster å ville stå utenfor flokken.

Medlemsvurdering:
Denne boka handler om en måke som ikke er som andre måker. Han liker ikke å fange mat, men elsker å fly. Han forskjer på hvordan han kan fly fortere. På grunn av at han er annerledes blir han ikke en del av flokken! Denne boka er kanskje en av de få jeg har lest som er korte, (med bilder og greier) med samtidig har masse moral og et skikkelig budskap! Dette er kanskje en av de få bøkene jeg har lest veldig mange ganger. Alle vennene mine omtrent har lest den, og alle har digga den! Syntes boka fortjener mer enn 6er, men det er visst ikke mulig å gi det!! Anbeafles!

Hanton

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
93
ISBN
9780006490340
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1994

Kunders vurdering

M
Momma – 06.12.2005

– Det er en bok som er veldig kunstnerisk og veldig kjent. Alle jeg kjenner syntes den er suveren, men jeg kan ikke skjønne det helt. Egentlig er det en helt grei bok, men den har ikke noe spessielt som gjør den suveren. Den er greit skrevet og har grei handling, men jeg kan ikke si jeg ble noe overbevist. Jeg vil anbefale dere å kjøpe boka hvis dere liker klassiske bøker (selv om denne ikke er så gammel), men jeg vil ikke gi dere for høye forventninger. Skal dere lese den, så sitt med ingen som helst forventninger så kanskje dere liker den. Jeg forventet i alle fall veldig mye fordi alle andre sier den er så god!

H
Hanton – 10.11.2005

– Denne boka handler om en måke som ikke er som andre måker. Han liker ikke å fange mat, men elsker å fly. Han forskjer på hvordan han kan fly fortere. På grunn av at han er annerledes blir han ikke en del av flokken! Denne boka er kanskje en av de få jeg har lest som er korte, (med bilder og greier) med samtidig har masse moral og et skikkelig budskap! Dette er kanskje en av de få bøkene jeg har lest veldig mange ganger. Alle vennene mine omtrent har lest den, og alle har digga den! Syntes boka fortjener mer enn 6er, men det er visst ikke mulig å gi det!! Anbeafles!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jonathan Livingston seagull:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Stjålet
229,-

Stjålet

Ann-Helén Laestadius
Innbundet 
229,- 399,-
 
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Veggen

Marlen Haushofer
Innbundet 
363,- 399,-
Lemen
99,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv