Fru Timians beste sommermat

; Sanna Sporrong Form (Illustratør)

«Wow. Kjørte spekeskinkeoppskriften med nypotet, gressløk, løpstikke (og, må jeg innrømme, litt reddik). Fy flate så godt, og så enkelt. Perfekt sommermat!»

Den populære matbloggeren Fru Timians 75 aller beste sommerretter - drøm deg bort i årets vakreste sesongkokebok! Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Den populære matbloggeren Fru Timian deler sine 75 beste sommerretter med oss i denne fristende kokeboka; den sene frokosten du tar på trappa, nistepakken til sykkelturen med barna, duftende grillretter i ettermiddagssola, avslappende middager etter daffe dager på stranda, hagefest-maten og de gode smakene til lange, lyse sommerkvelder.

Den Beste maten
Fru Timian vet hva hun snakker om. Hun blogger daglig om mat under mottoet «Den beste maten» og er kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrede stil og sin evne til å beskrive framgangsmåtene slik at den ferdige retten alltid blir vellykket. Hun er aktiv som matspaltist i fl ere magasiner, holder matkurs og har solgt mer enn 65 000 bøker. Alle rettene i boka kan lages på en halvtime, og mange av dem kan lages i stand på forhånd. Bildene til de lekre oppslagene i boka er tatt av Norges beste matfotografer, Nina Dreyer og Jim Hensley. Riktig god og velsmakende sommer!

 

Fakta

Bla i boka