Kok & stek

lær deg alle de beste teknikkene

Kulinarisk akademi (Utgiver) ; Paul Paiewonsky (Illustratør)

Solid og gjennomarbeidet. Oppskriftene er mangfoldige og varierte. (...) nyttig både for en nybegynner og en som er varm i trøya. Boka er pedagogisk og instruktiv og vil kunne være en oppslagsbok i årevis.

, Dagbladet Terningkast 6
Årets kokebok 2016
Kok & stek viser hvordan du får et perfekt resultat når du varmebehandler grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt. Det er mange måter å koke og steke på, og her får vi presentert de viktigste prosessene for et vellykket resultat: Koking, posjering, blansjering, confitering, sous vide, pannesteking, braisering, ovnssteking, grilling og fritering. Les mer
Vår pris: 454,-
Spar: 45,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Hva skal til for at fisken får en gyllen brunfarge, samtidig som den er mør og saftig? Hvordan tilberede biffen uten at den blir uttørket og smakløs? Hva gjør du når du vil steke lammesteken eller oksekjøttet i ovnen i mange timer? Hvordan beholde grønnsakene friske og fargerike, selv etter en omgang i gryta?

I tillegg til teknikker og forklaringer på grunnleggende framgangsmåter, inneholder boka oppskrifter på retter av alle slag. Her er det enkle framgangsmåter som gjør at du selv blir stjernen på kjøkkenet. Så enkelt, og så smakfullt!

Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest. Kok & stek er i grunnen en komplett kokebok, for den inneholder også 198 oppskrifter. 

Kok & stek er kokeboka du selv ønsker deg, og drømmegaven til alle som er glad i å lage god  mat! 

Fakta