– Alle bøker som kan hjelpe meg å lære mer om kombinasjoner mellom mat og vin er verdifulle.
Mat og drikke
Endelig tilgjengelig i et praktisk og billigere format. Mat og drikkehandler om råvarene og mulighetene de gir oss. Om smaker, aromaer, konsistenser, og farger. Om den rene lykken du kjenner når du putter noe i munnen som du merker bare er perfekt. Les mer
181,-
199,- Spar: 18,-
Paperback
Utsolgt
Endelig tilgjengelig i et praktisk og billigere format. Mat og drikkehandler om råvarene og mulighetene de gir oss. Om smaker, aromaer, konsistenser, og farger. Om den rene lykken du kjenner når du putter noe i munnen som du merker bare er perfekt. Om alt det som er matlaging. Mesterkokken Tom Victor presenterer fristende retter, og skriver om råvarer, teknikker og smaker. Vinkjenner Ole Martin anbefaler drikke til hver enkelt rett, lærer oss om vinsmaking og beskriver hvordan vi velger rett drikke til mat. Om Mat og drikke: Terningkast 6 Praktfull og usnobbete! Skal du ta med deg én mat- og drikkebok på en øde øy, er dette en god kandidat. - KK
Medlemsvurdering:
Alle bøker som kan hjelpe meg å lære mer om kombinasjoner mellom mat og vin er verdifulle.Sølvi Ridderseth
Detaljer
- Forlag
- Press
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 381
- ISBN
- 9788275474917
- Utgave
- 2. utg.
- Utgivelsesår
- 2011
- Format
- 22 x 17 cm
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
S