Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Rå vare

årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter

"Boken gir et riktig matbilde av Oslo restaurantverden. Laget av de beste kokkene i Oslo, samlet sammen av Bjørn Tore Furset og krydret med vakre bilder og gode oppskrifter."

Svein Lindin, Vinofil.no

Årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter

Hva er hemmeligheten bak god mat? Spør man kokkene vil svaret være: gode råvarer. Noen av våre fremste kokker forteller i denne boken om sine favorittråvarer og viser hvordan man best mulig setter dem sammen til et utsøkt måltid. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Midlertidig tomt på lager
Årstidenes beste oppskrifter - kokkenes favoritter

Hva er hemmeligheten bak god mat? Spør man kokkene vil svaret være: gode råvarer. Noen av våre fremste kokker forteller i denne boken om sine favorittråvarer og viser hvordan man best mulig setter dem sammen til et utsøkt måltid. Her får du oppskrifter fra Oslos beste kokker og dessuten det du trenger å vite om råvarer og valget av dem.

Her er oppskrifter på retter man får servert av kjøkkensjefene på Ekebergrestauranten, Argent Restaurant, Maaemo, Festningen Restaurant, Lofoten Fiskerestaurant, Sabaki, Grilleriet, Tjuvholmen Sjømagasin, Fursetgruppen Catering og nyåpnede Grand Café.

Bjørn Tore Furset er fra Stranda på Sunnmøre og er utdannet kokk. Han startet sitt eventyr på Lofoten Fiskerestaurant i 1996 som han senere kjøpte. Dette var starten på Fursetgruppen restaurant group. I dag driver han flere individuelle restaurantkonsepter med høyt kvalitets- og kompetansenivå. Han har i denne boken stått for utvalget av kjøkkensjefer og sydd bidragene sammen i samarbeid med markeds- og kommunikasjonssjef Marianne Nygård-Hansen, som også har en sterk lidenskap og interesse for mat. De utsøkte bildene er tatt av en av våre fremste matfotografer, Stian Broch.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
230
ISBN
9788202504601
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
29 x 22 cm

Bla i boka

Anmeldelser

"Boken gir et riktig matbilde av Oslo restaurantverden. Laget av de beste kokkene i Oslo, samlet sammen av Bjørn Tore Furset og krydret med vakre bilder og gode oppskrifter."

Svein Lindin, Vinofil.no

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rå vare:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv