Stiansen til hverdags

; Christian Brun (Illustratør)

Selv en verdensmester i kokkekunst lager hverdagsmat og har et normalt kjøkken i et vanlig hus. Annette og Bent Stiansen inviterer deg i Stiansen til hverdags hjem til sin egen kjøkkenbenk, og gir deg oppskriftene på sine aller beste hverdagsretter, inkludert noen aldeles vidunderlige familiehemmeligheter. Les mer

Vår pris
323,-
Spar
46,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 323,-
Spar: 46,-

Veil. pris: 369,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Selv en verdensmester i kokkekunst lager hverdagsmat og har et normalt kjøkken i et vanlig hus. Annette og Bent Stiansen inviterer deg i Stiansen til hverdags hjem til sin egen kjøkkenbenk, og gir deg oppskriftene på sine aller beste hverdagsretter, inkludert noen aldeles vidunderlige familiehemmeligheter.I tillegg får du en mengde gode tips om matlaging, råvarer, utstyr og innredning, slik at du raskt kan lage enkle og velsmakende retter i et praktisk kjøkken.

Stiansen til hverdags er fremfor alt en sjenerøs matbok. Uunnværlig for alle som setter pris på kvalitetsmat i hverdagen."Det er det enkle men samtidig utsøkte som preger boken (...) Boken er en inspirasjonskilde til å gi hverdagsmaten et løft, og den er midt i blinken dersom du får gjester."
Ruth Sunnanå, Haugesund Avis"En mesterkokk så trygg på seg selv at han tør å fylle kokeboka si med retter folk flest faktisk kan få til, med oppskrifter så kreative, nyskapende og befriende enkle at det er umulig å ikke bli imponert. Ei uovertruffen bruksbok som snarest bør plasseres i gripeavstand fra kjøkkenbenken."

Susanne Louise Kaluza, Dagbladet


Fakta