Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Historien om Nansen og Amundsen

Den heroiske epoken i norsk polarforskning kan defineres på mange måter, men i vår nasjonale bevissthet innledes den med Fridtjof Nansens krysning av innlandsisen på Grønland i 1888, og avsluttes da Roald Amundsen forsvant i Nordishavet 40 år senere. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Den heroiske epoken i norsk polarforskning kan defineres på mange måter, men i vår nasjonale bevissthet innledes den med Fridtjof Nansens krysning av innlandsisen på Grønland i 1888, og avsluttes da Roald Amundsen forsvant i Nordishavet 40 år senere.

Historien om Nansen og Amundsener en gjennomillustrert praktbok som gir en introduksjon av to av Norges største nasjonalhelter, og forholdet dem imellom. De var begge banebrytende polarforskere, men var tidvis også bitre fiender. Ikke minst ble Fridtjof Nansen rimeligvis forbannet da Roald Amundsen fikk låne «Fram» for å utforske Polhavet - men i stedet seilte sørover og slik ble førstemann til å sette fot på Sydpolen i desember 1911. I denne boken som utgis både på norsk og engelsk, belyses deres rolle som nasjonsbyggere og polarhelter og deres innsats på de vitenskapelige og litterære områdene.

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
216
ISBN
9788281693333
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
22 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Historien om Nansen og Amundsen:

Nansen

Harald Dag Jølle
Innbundet 
393,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sepp

Nina Kristin Nilsen
Innbundet 
363,- 399,-

Klokker

Christian Martinez
Innbundet 
480,- 549,-
 

Syria

Cecilie Hellestveit
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv