Hva er klima

; Øyvind Paasche

Klimaendringer er vår tids store spørsmål. hva er KLIMA gir en engasjert og bredt anlagt introduksjon til dette sammensatte og livsviktige temaet. Forfatterne deler klimasystemet opp i oversiktlige biter, og gir leseren svar. Les mer
Vår pris
249,-

(Paperback)
Leveringstid: Kommer til lager 27.11.21

Paperback

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Vår pris: 249,-

(Paperback)
Leveringstid: Kommer til lager 27.11.21

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Klimaendringer er vår tids store spørsmål. hva er KLIMA gir en engasjert og bredt anlagt introduksjon til dette sammensatte og livsviktige temaet. Forfatterne deler klimasystemet opp i oversiktlige biter, og gir leseren svar.

Klimaet påvirkes av vinder som kan snu på sekundet til istider som dukker opp med 100 000 års mellomrom. Nettopp slike samspill er nøkkelen til å forstå fortidige, nåtidige og fremtidige klimaendringer. Forfatterne tar leseren med fra det helt nære til de langsomme endringene, fra norsk sommersol til isen som har dekket Antarktis i mange millioner år.

hva er KLIMA gir deg innsikt i en av våre viktigste utfordringer.

Erik Kolstad (f. 1974) og Øyvind Paasche (f. 1973) er forskere ved Bjerknessenteret for klimaforskning. Kolstad har tidligere gitt ut boken «Uvær» og begge har lang erfaring fra formidling i aviser og på nett.

Fakta