Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Factfulness

ti knep som hjelper deg å forstå verden

«En av de viktigste bøkene jeg noensinne har lest - en uunnværlig guide til å tenke klart om verden.»

Bill Gates, .

Hans Rosling ble kjendis for sin opptreden i debatter, og han hadde alltid sitt på det tørre. Han har gravd, undersøkt, lest og sammenfattet. Les denne boka, og du vil bli både klokere og mindre engstelig. Verden er MYE bedre enn du tror! Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Meldingen er nemlig klar: Det står bedre til enn du tror. Mye bedre!

Når det gjelder Hans Rosling, svensk lege og professor i internasjonal helse, er det egentlig like greit å la ham selv føre ordet. Han skriver i forordet: «Dette er data presentert på en måte du aldri har opplevd før: Det er data som terapi. Det er innsikt som en kilde til fred i sinnet, fordi verden ikke er så dramatisk som du tror.»

TINGENES EGENTLIGE TILSTAND
«I likhet med et sunt kosthold og regelmessig trening kan og bør factfulness bli en del av hverdagen din. Begynn å praktisere det, så kan du erstatte det overdramatiserte verdensbildet med et verdensbilde som bygger på fakta. Du vil bli i stand til å svare riktig på spørsmål om tingenes tilstand i verden uten å måtte lære en masse utenat. Du vil ta bedre beslutninger, være oppmerksom på reelle farer og muligheter og slippe å stresse deg opp over feil ting.»

BILL GATES' FAVORITTBOK
Kan verden bli bedre av at millioner av folk leser en bestemt bok? Microsoftgründer og lesehest Bill Gates mener det. Og han har handlet deretter: Han har gitt sin favorittbok, Roslings Factfulness, i gave til millioner av ungdom i USA. Alle avgangsstudentene fra videregående skole fikk et eksemplar av boka, for som Gates sier: «Jeg anbefaler boka til alle, men den er spesielt nyttig for ungdom på spranget fra videregående skole til neste fase i livet.»

EN BOK FOR EN BEDRE VERDEN
«Jeg har anbefalt denne boka siden den dagen den ble lansert,» skriver Microsoft-gründer og storleser Bill Gates på bloggen sin. «Hans, den briljante professoren i global helse, som døde i fjor, gir en banebrytende forståelse for elementære sannheter om verden – hvordan livet blir bedre, og hvor verden fortsatt trenger forbedring. Og han fletter inn uforglemmelige anekdoter fra livet sitt. Det er et passende «siste ord» fra en briljant mann, og en av de beste bøkene jeg noensinne har lest.» Verden vil ble bedre, sier han, hvis – bokstavelig talt – millioner av mennesker leser den.»

 

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
335
ISBN
9788202531720
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Factfulness
Format
14 x 21 cm
Nr
8128758

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«En av de viktigste bøkene jeg noensinne har lest - en uunnværlig guide til å tenke klart om verden.»

Bill Gates, .

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Factfulness:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 
Norge
249,-

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
249,- 449,-
 
Haakon
269,-

Haakon

Haakon
Innbundet 
269,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv