Hans Rosling: Factfulness. Ti knep som hjelper deg å forstå verden
Hans Rosling: Factfulness. Ti knep som hjelper deg å forstå verden

Factfulness

ti knep som hjelper deg å forstå verden

; Ola Rosling ; Anna Rosling Rönnlund ; Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

«Factfulness er interessant, ofte besnærende, men også underholdende lesning.»

, NRK Bok
Hans Rosling ble kjendis for sin opptreden i debatter, og han hadde alltid sitt på det tørre. Han har gravd, undersøkt, lest og sammenfattet. Les denne boka, og du vil bli både klokere og mindre engstelig. Verden er MYE bedre enn du tror! Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Meldingen er nemlig klar: Det står bedre til enn du tror. Mye bedre!

Når det gjelder Hans Rosling, svensk lege og professor i internasjonal helse, er det egentlig like greit å la ham selv føre ordet. Han skriver i forordet: «Dette er data presentert på en måte du aldri har opplevd før: Det er data som terapi. Det er innsikt som en kilde til fred i sinnet, fordi verden ikke er så dramatisk som du tror.»

TINGENES EGENTLIGE TILSTAND
«I likhet med et sunt kosthold og regelmessig trening kan og bør factfulness bli en del av hverdagen din. Begynn å praktisere det, så kan du erstatte det overdramatiserte verdensbildet med et verdensbilde som bygger på fakta. Du vil bli i stand til å svare riktig på spørsmål om tingenes tilstand i verden uten å måtte lære en masse utenat. Du vil ta bedre beslutninger, være oppmerksom på reelle farer og muligheter og slippe å stresse deg opp over feil ting.»

BILL GATES' FAVORITTBOK
Kan verden bli bedre av at millioner av folk leser en bestemt bok? Microsoftgründer og lesehest Bill Gates mener det. Og han har handlet deretter: Han har gitt sin favorittbok, Roslings Factfulness, i gave til millioner av ungdom i USA. Alle avgangsstudentene fra videregående skole fikk et eksemplar av boka, for som Gates sier: «Jeg anbefaler boka til alle, men den er spesielt nyttig for ungdom på spranget fra videregående skole til neste fase i livet.»

EN BOK FOR EN BEDRE VERDEN
«Jeg har anbefalt denne boka siden den dagen den ble lansert,» skriver Microsoft-gründer og storleser Bill Gates på bloggen sin. «Hans, den briljante professoren i global helse, som døde i fjor, gir en banebrytende forståelse for elementære sannheter om verden – hvordan livet blir bedre, og hvor verden fortsatt trenger forbedring. Og han fletter inn uforglemmelige anekdoter fra livet sitt. Det er et passende «siste ord» fra en briljant mann, og en av de beste bøkene jeg noensinne har lest.» Verden vil ble bedre, sier han, hvis – bokstavelig talt – millioner av mennesker leser den.»

 

Fakta

Bla i boka