Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Eventyrlige reiser

Carl Barks har sendt våre fjærkledde venner i Andeby jorden rundt mang en gang, og i denne boken kan vi blant annet by på en rekke eventyr i både tropiske- og antarktiske farvann, hvorav sistnevnte inneholder et sammenstøt med det legendariske spøkelsesskipet, Den Flygende Hollender! På side 5 serverer vi en godbit av de sjeldne med historien «Cibolas sju byer», som i tillegg til å være et av Carl Barks' mest ikoniske eventyr, kan påberope seg å ha vært en viktig inspirasjonskilde for den ikoniske åpningsscenen i storfilmen, Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark (1981). Les mer

160,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Carl Barks har sendt våre fjærkledde venner i Andeby jorden rundt mang en gang, og i denne boken kan vi blant annet by på en rekke eventyr i både tropiske- og antarktiske farvann, hvorav sistnevnte inneholder et sammenstøt med det legendariske spøkelsesskipet, Den Flygende Hollender! På side 5 serverer vi en godbit av de sjeldne med historien «Cibolas sju byer», som i tillegg til å være et av Carl Barks' mest ikoniske eventyr, kan påberope seg å ha vært en viktig inspirasjonskilde for den ikoniske åpningsscenen i storfilmen, Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark (1981). Hva George Lucas og Steven Spielberg lot seg inspirere av, må du nesten lese historien for å se!

I denne boken får vi også et fjærlig gjensyn med historier som «I det gamle California», «Den forbudte dalen» og «Menehunenes øy», og alle historiene er selvfølgelig laget av den store mesteren, Carl Barks!


Om serien: I denne pocketserien velges de beste Donald-historiene fra legenden Carl Barks. Hans historier fra Andeby er så gode at de med rette kalles klassikere.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788242979773
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Eventyrlige reiser
Format
24 x 16 cm
Serie
Walt Disney's Donald Duck av Carl Barks 24

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eventyrlige reiser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv