Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Asterix: Asterix and The Banquet

Album 5

The fifth album chronicling the adventures of Asterix and friends. Les mer

160,-
Sendes innen 7 virkedager
The fifth album chronicling the adventures of Asterix and friends.

Detaljer

Forlag
Orion Children's Books
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
48
ISBN
9780752866086
Utgivelsesår
2004
Format
29 x 22 cm

Om forfatteren

Rene Goscinny was born in Paris in 1926, and spent most of his childhood in Argentina, before eventually moving to Paris in 1951. He died in 1977. Albert Uderzo was born in 1927 in a small village in Marne, France. He met Rene Goscinny in 1951 and on 29 October 1959 their most famous creation, Asterix, made his first appearance on page 20 of Pilote. ASTERIX THE GAUL, their first album, was published in 1961 and there have now been 35 Asterix albums.

Kunders vurdering

R
Rasputin – 31.12.2004

– Asterix' landsby, under konstant beleiring av romerne, får bli kjnet med en overivrig feltinspektør. Soldaten stasjonert i leiren har erkjent det faktum at de ikke kan slå en landsby bebodd av supersterkinger. Dette finner imidlertid ikke feltinspektøren seg i og setter i gang spetakkel med blant annet et nytt gjerde rundt landsbyen. Asterix og Obelix drar på rundreise i Gallia for å vise inspektøren hvor latterlig hardkjør-dokrorinen hans er. Under veis skal de plukke opp spesialiteter fra de forskjellige stedene. PÅ reisen får vi møte et utall karakterer, alle like underholdene og spennende. Et utall andre referanser holder til i dette albummet. Disse referansene er en stor del av hva som gjør Asterix så bra. Men jeg synes det ikke det er så morsomt som Asterix kan være. Den måtte hende det måtte vike plassen for den helt vannvittige detaljrikdommen dette albumet inneholder. For dette tror jeg er ekstremtilfellet. Men med et plott som en rundreise, da sier det jo seg selv. Her er det rom for å få me mye rart.

R
Rasputin – 31.12.2004

– Som kjent er Asterix' landsby under konstant beleiring av romerne, i og med at den utgjør den siste flekken de ikke har erobret av Gallia. Soldaten stasjonert her har erkjent det faktum at de ikke kan slå en landsby som er i besittelse av Miraculix' styrkedråper. Dette finner imidlertid ikke feltinspektøren seg i og tar over showet. Denne karakteren er svært underholdene, men kommer litt i bakgrunnen, når Asterix og Obelix drar på rundreise i Gallia for å vise inspektøren hvor latterlig hardkjør-dokrorinen hans er. Vi møter et stort mangfold av karakterer, alle like underholdene om spennende. Ekstra spennende er det jo å prøve å finne ut hvem de referer til. Samt et utall andre referanser, som Asterix er så kjent for. Albumet er veldig bra, skjønt jeg synes det ikke det er så morsomt som Asterix kan være. Men det kan hende det måtte vike plassen for den helt vannvittige detaljrikdommen dette albumet inneholder.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asterix: Asterix and The Banquet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tegnet

Erin Hunter
Paperback 
154,- 169,-
 
Havgapet
3 for 2

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv