Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ingen jul uten juleheftene

julehefter i Norge 1911-2003Gjennom snart hundre år har juleheftene vært en kjær tradisjon i norske hjem. Ingen jul uten Juleheftene er en historisk gjennomgang av alle juleheftene som har kommet ut i Norge, fra Knoll & Tott dukket opp for første gang i 1911 og frem til Pondus i dag. Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager


Gjennom snart hundre år har juleheftene vært en kjær tradisjon i norske hjem. Ingen jul uten Juleheftene er en historisk gjennomgang av alle juleheftene som har kommet ut i Norge, fra Knoll & Tott dukket opp for første gang i 1911 og frem til Pondus i dag. Alle de viktigste seriene presenteres med både artikler og seriesider. Tegneserier utgjør over halvparten av sidene. Boken inneholder en komplett oversikt over norske julehefteutgivelser.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl. / Vega forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
191
ISBN
9788242924223
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
29 x 22 cm

Kunders vurdering

L
LS – 19.01.2006

– Denne boka tar for seg alle juleheftene som er skrevet fra 1911 til 2003. Den oppsummerer hvert tiår og har med veldig mange perler fra juleheftenes mangeårige historie. Forfattere og tegnere blir også behørig presentert, samt hovedpersonene i juleheftene.
Så godt som alle leser et julehefte i løpet av jula. De er nesten ikke til å unngå der de står på hylla i butikken og lyser mot oss med sine tradisjonelle og flotte forsider. Julehefter er en tradisjon som er spesielt viktig for oss i Norge, og derfor kan det være spennende med ei bok som dette. Ikke bare for å lese nå, men også for å minnes de gamle tradisjonene når de en gang tar slutt.
Selv syntes jeg denne boka var svært interessant, og basert på en svært original ide. Jeg er veldig fornøyd med den, og tror du kan bli det også.

t
truls – 16.12.2005

– Dette er ei litt spesiell bok! Den inneholder tegneserier som er hentet fra juleheftenes snart hundreårige historie! Det er mange historiske artikler som vi nesten har glemt, som er i denne boka. Jeg anbefaler ikke at du kjøper denne for å ha til jul, for til jul er det mye morsommere å kjøpe et julehefte! Men dersom du er interessert i artikler for nesten hundre år siden, anbefaler jeg denne boka! Dette var ei bra bok, og det er gøy å ha ei slik bok, men husk: til jul holder ikke bare denne boka som du har lest mange ganger før, for til jul må du også kjøpe deg et nytt julehefte!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ingen jul uten juleheftene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv