Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Al & Brock

i skuddlinjen

Ukebladet Tempo var en av bestselgerne på 1960- og 70-tallet. Stappfullt av de flotteste tegneseriene som fantes: Asterix, Lucky Luke og mange flere. Dette er softcover bokserien med de kjente og kjære heftene, og med mye artikkelstoff om bladet TEMPO og serienes opprinnelse. Les mer

172,-

189,- Spar: 17,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Ukebladet Tempo var en av bestselgerne på 1960- og 70-tallet. Stappfullt av de flotteste tegneseriene som fantes: Asterix, Lucky Luke og mange flere. Dette er softcover bokserien med de kjente og kjære heftene, og med mye artikkelstoff om bladet TEMPO og serienes opprinnelse.
BROCK lures til å få tatt en «nose job» på en spesiell klinikk i Frankrike. Det viser seg at noen har baktanker med det, og makkerne havner i den ene livsfarlige situasjonen etter den andre! KIM WEST og følget hans møter dragedreperne i Terangos sumper. Kan de få dem på sin side i kampen mot tyrannen Sectan? LUCKY LUKE må hjelpe hevneren Zozzo med å bringe lov og orden i Coyote Gulch.
Mark Breton liker ikke at Steve Warson får det for seg å teste ut dragracing - to uker før det viktige Indianaapolis-løpet!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
111
ISBN
9788242965967
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Corrida infernale
Format
28 x 21 cm
Serie
Tempo 30

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Al & Brock:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv