Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Epileptic

«It is rare to encounter a project this honest and forthright about real human emotions. But saying that Epileptic is merely confessional conveys nothing of what makes it so special. David B. had scrafted the most innovative comics project of the decade. And probably also the most important»

The Comics Journal

A stunning, award-winning graphic memoir about growing up with an epileptic brother. Les mer

363,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
A stunning, award-winning graphic memoir about growing up with an epileptic brother.

Medlemsvurdering:
Jeg kan ikke annet enn å tilslutte meg de overstrømmende omtalene denne boken har fått så mange andre steder. David B. klarer å lage en spennende historie ved å blande det personlige og det fantastiske, feks den avmaktskapende opplevelsen av brorens sykdom blandet med strålende tegninger av samuraier og Djengis Khans hær. Det er en temmelig perfekt syntese mellom tekst og tegninger, mye ubehag som plutselig oppstår ved tilsynelatende tilforlatelig tekst ved at tegningen gir en annen dimensjon på det hele. Det er heller ikke for mye tekst i forhold til tegningene, noe jeg ellers ofte synes kan være en svakhet ved tegneserier. Boken er veldig morsom til tider, en form for svart humor som også passer veldig godt med tegnestilen til David B. Jeg tror dette er en bok som passer veldig bra ikke bare for tegneserieentusiaster, men også for de som ikke er familiær med tegneserie-roman-formatet i det hele tatt. Gled deg til å lese denne! :-D

Ladida

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Jonathan Cape Ltd
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
368
ISBN
9780224079204
Utgivelsesår
2006
Format
22 x 17 cm

Anmeldelser

«It is rare to encounter a project this honest and forthright about real human emotions. But saying that Epileptic is merely confessional conveys nothing of what makes it so special. David B. had scrafted the most innovative comics project of the decade. And probably also the most important»

The Comics Journal

«An extraordinary graphic novel memoir of a childhood spent growing up with an epileptic brother... Epileptic possesses a charm, rhythm and majesty all its own»

Time Out

«A graphics extravaganza...bursting with energy and wild imaginings, a comic tour de force that is as emotionally gut-wrenching as it is visually stunning... Epileptic is a masterpiece - perhaps the masterpiece - of the genre»

Spectator

«A work of deep, deep darkness and luminosity»

Guardian

«An astonishing, autobiographical graphic novel...it's very moving and...very funny»

The Times

Kunders vurdering

O
Oslomor – 27.04.2009

– Boka handler om livet og forfallet til forfatterens bror som har epilepsi, og om hvordan dette har påvirket familien hans og hvor langt foreldrene har strukket seg for å finne en kur. Dette er en tegnet roman, og tegningene er gode, filmatiske og litt dystre. Til tider synes jeg også tegnigene kunne bli litt vel absurde/drømmende. Historien er nær, personlig og reflektert, og tar for seg et viktig tema. Det er veldig interessant å komme så tett på en perosnlig opplevelse av epliepsi, men historien sklir likevel litt ut. Den er lang til å være en tegnet biografi og historien tar en del omveier i blant så den fremstår som litt ufokusert og rotete. Personlig synes jeg f.eks. Marjane Satrapis "Persepolis" er bedre. Jeg satt likevel alt i alt igjen med en god opplevelse av å ha lest boka, og anbefaler den til alle som liker tegnede romaner eller som er interessert i temaet.

L
Ladida – 14.04.2007

– Jeg kan ikke annet enn å tilslutte meg de overstrømmende omtalene denne boken har fått så mange andre steder. David B. klarer å lage en spennende historie ved å blande det personlige og det fantastiske, feks den avmaktskapende opplevelsen av brorens sykdom blandet med strålende tegninger av samuraier og Djengis Khans hær. Det er en temmelig perfekt syntese mellom tekst og tegninger, mye ubehag som plutselig oppstår ved tilsynelatende tilforlatelig tekst ved at tegningen gir en annen dimensjon på det hele. Det er heller ikke for mye tekst i forhold til tegningene, noe jeg ellers ofte synes kan være en svakhet ved tegneserier. Boken er veldig morsom til tider, en form for svart humor som også passer veldig godt med tegnestilen til David B. Jeg tror dette er en bok som passer veldig bra ikke bare for tegneserieentusiaster, men også for de som ikke er familiær med tegneserie-roman-formatet i det hele tatt. Gled deg til å lese denne! :-D

Oppdag mer

Bøker som ligner på Epileptic:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1984

George Orwell
Paperback 
131,-
 

Sjakk

Eivind Riise Hauge
Paperback 
199,-

Tim

Gro Raugland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Cujo

Stephen King
Paperback 
160,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv