Kanon 5 - Lars Fiske

Kanon 5

; Steffen Kverneland ; Lars Fiske (Illustratør) ; Steffen Kverneland (Illustratør)

Vår pris
260,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 260,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Kanon-serien er kunstformidling preget av et overskudd som gjør at man rives med - og med en høy kunstnerisk egenverdi. Tegneseriemediet egner seg veldig godt for å framstille det å oppleve kunst, og det rent historiske; man kan få vist, og gått inn i selve historen på en naturlig, selvfølgelig måte.

... eg trur eg trygt kan seie at årets bok er eit nytt høgdepunkt. Ein kunne forvente at eit slikt prosjekt etter kvart skulle stagnere eller flate ut, men istaden så synast det som om dei får fleire strengar å spele på for kvar bok.
Knut Robert Knutsen, Serienett

Kanon-seriene er fortalt gjennom førstehåndskilder i sitatform, dessuten inkorporerer Kverneland og Fiske visuelle sitater, f. eks fra Munch, Schwitters og Grosz i fremstillingen. Resultatet er nyskapende, lærerikt, og samtidig svært tilgjengelige kunstnerportretter.
Kanon 4 ble i 2011 den boka som kom på topp i Dagbladets kritikeres kåring av årets bøker.

Kanon 5 gjør det tydelig at denne albumrekken ikke lenger er avhengig av røde tråder, eller Munch og Schwitters. Kverneland og Fiske har snarere etablert sitt eget kulturmagasin.
Erle Marie Sørheim, Dagbladet

Fiske og Kverneland fikk Oslo bys kunstnerpris for Kanon-samarbeidet i 2011. Kanon-serien/"Olaf G". er utgitt på svensk og tysk, og kommer nå også på prestisjeforlagene Oog & Blik i Nederland. og Fantagraphics i USA.

Tegning: Steffen Kverneland

FAKTA
Utgitt:
Forlag: No Comprendo Press
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 111
ISBN: 9788282550178
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger