Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skygger

«Usedvanlig tenksomt, glitrende utført.»

Jon Rognlien, Dagbladet

Selvbiografisk tegneseriebok. Tegninger og fortellinger om hverdagslykke som når som helst kan knuses av plutselige kriser som krig, pandemi, sykdom eller død, men også om kjærligheten mellom far og adoptivsønn, sølepytters skjønnhet og mystiske steiner i skogen. Les mer

390,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Selvbiografisk tegneseriebok. Tegninger og fortellinger om hverdagslykke som når som helst kan knuses av plutselige kriser som krig, pandemi, sykdom eller død, men også om kjærligheten mellom far og adoptivsønn, sølepytters skjønnhet og mystiske steiner i skogen.

Steffen Kverneland var som første tegneserietegner Festspilldikter i Bergen 2023. I 2022 fikk Kverneland Bibliotekets litteraturpris for En frivillig død, hans selvbiografiske tegneseriebok var nominert blant ti norske utgivelser fra de siste fem årene i genrene skjønnlitteratur, sakprosa og oversatt. Steffen Kverneland ble i 2017 tildelt den høythengende Svenska Serieakademiens internationella pris for sitt samlede forfatterskap. For Munch (2013) mottok han som første tegneserieskaper Brageprisen i kategori sakprosa. Munch er i sitt 8. opplag i Norge og er oversatt til 11 språk.

88 sider i farger. Stort format: 23x31 cm

Hardcover, boka er trådsydd i ryggen og trykt på kvalitetspapir.

Detaljer

Forlag
No Comprendo Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
85
ISBN
9788282551212
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
32 x 24 cm

Anmeldelser

«Usedvanlig tenksomt, glitrende utført.»

Jon Rognlien, Dagbladet

"en slående inderlig bok. . Med «Skygger» legger haugesunderen nok en byggestein til det som for lengst er blitt et av årtusenskiftets sterkeste norske billedforfatterskap.»

Kåre Bulie, Klassekampen

"Teikneserien verkar som han har pressa seg fram med stor kraft. Å sjå verda gjennom det kvernelandske blikket er altså ikkje berre lystbetont, men det er ei bok som vil sitje i kroppen til lesaren lenge og som ber om å få bli lesen igjen"

Asle Sætre, Serienett

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skygger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv