Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tupilak

«Tupilak» av Yann, Fred Vignaux og Gaétan Georges

Innesperret i stjernefolkets skip Atlantia står Thorgal overfor Neokora, en kunstig intelligens som styrer skipet og besetningen, og har som agenda å gjenopprette atlantisk herredømme på jorden. Les mer

299,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
«Tupilak» av Yann, Fred Vignaux og Gaétan Georges

Innesperret i stjernefolkets skip Atlantia står Thorgal overfor Neokora, en kunstig intelligens som styrer skipet og besetningen, og har som agenda å gjenopprette atlantisk herredømme på jorden. Utenfor skipet har illsinte sluger fått nok av herrefolk og invaderende vikinger, og de har mektige tupilaker i ryggen.

«Sydonia» av Yann og Roman Surzhenko

Thorgal har gått med på å følge Svein Tjugeskjegg tilbake til Daneriket der han vil kreve tronen etter å ha drept faren Harald Blåtann i tvekamp. Men maktovertakelse er ingen enkel sak, spesielt ikke med rivaler i familien og i tillegg en fylgje, slektsånd, som allerede har valgt side.

«Grym» av Yann og Roman Surzhenko

Thorgal har havnet i skyggenes land, men, ved hjelp av sin trofaste følgesvenn Seck, står han også under beskyttelse av den berberske månegudinnen Ayyur. Skulle han klare å komme seg ut av limbo-tilværelsen, vil det ha sin pris.

Bokserien samler THORGAL-album historiene. Serien ble skapt i 1977 av Jean Van Hamme (f. 1939 i Belgia) og Grzegorz Rosinski (f. 1941 i Polen). De to første historiene kom på norsk i album i 1981 og 1982, og deretter ble serien publisert i Fantomet-bladet (1992-2017). Historiene i denne bokserien utgis i rekkefølgen de ble skapt og opprinnelig utgitt, med bare få unntak (barndomshistorier blir hentet ut av kronologien og planlagt samlet i ett bind).

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788242978639
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Tupilak
Format
29 x 22 cm
Serie
Thorgal og hans verden 12
Sagaen om Thorgal 22

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tupilak:

Knust
Ny!

Knust

Cha Sandmæl
Innbundet 
329,-
 

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Valravn
Ny!

Valravn

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Innbundet 
449,-
 

Snøengler

Aleksander R. Kirkwood Brown
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv