Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Asterix & sønn

En liten guttebaby blir satt igjen i en kurv utenfor døren til Asterix. Hvem kan ha etterlatt ham der, og hvorfor? Barneoppdragelse er noe nytt for de galliske krigerne, men Asterix og Obelix gjør så godt de kan (selv om dette er noe ganske annet enn å banke romere). Les mer

199,-

219,- Spar: 20,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
En liten guttebaby blir satt igjen i en kurv utenfor døren til Asterix. Hvem kan ha etterlatt ham der, og hvorfor? Barneoppdragelse er noe nytt for de galliske krigerne, men Asterix og Obelix gjør så godt de kan (selv om dette er noe ganske annet enn å banke romere). Barneoppdragelse er også ganske nytt for prefekten Ficencactus, som plutselig må forkle seg som amme for å prøve å få tak i guttebarnet. Hvorfor er romerne ute etter barnet? Og hva er det den svikefulle Brutus planlegger i smug? Som vanlig er det Asterix og Obelix som må finne ut av det hele, og redde dagen for både seg selv og Cæsar!

Det første albumet i serien om Asterix, Asterix og hans tapre gallere, ble utgitt i Frankrike i 1961. I Norge møtte vi Asterix og hans venner (og fiender) for første gang i 1969. Denne bokserien samler 37 album i ny gjennomredigert versjon i stive permer. Nye farger og ny teksting og hele 18 sider bakom-materiale og ekstrastoff.

Detaljer

Forlag
Egmont Publishing
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
68
ISBN
9788242957443
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Le fils d'Astérix
Format
29 x 23 cm
Serie
Asterix - samlede verk 27

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asterix & sønn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv