Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Brent dame slukker ilden

Når gutta i Andeby roter seg inn i floker og konflikter, hvem er det som hjelper dem ut av uføret? Og når gutta i Andeby tror de kan slange seg i hengekøya eller legge beina på bordet og snike seg til en pause fra verden, hvem er det da som bryter inn og forlanger at de skal ordne opp i et eller annet? Jo, det er damene i Andeby. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Når gutta i Andeby roter seg inn i floker og konflikter, hvem er det som hjelper dem ut av uføret? Og når gutta i Andeby tror de kan slange seg i hengekøya eller legge beina på bordet og snike seg til en pause fra verden, hvem er det da som bryter inn og forlanger at de skal ordne opp i et eller annet? Jo, det er damene i Andeby.

Den alltid oppofrende altmulig-assistenten frøken Vable, den evig skruejagende og listige Birgitte, den kontante og bestemte Dolly og den uslitelig eiegode og kloke Bestemor Duck - alle har de satt sitt preg på Andeby og gjort den til et bedre - og mer hektisk - sted. Men like sikkert som at andebydamene gjør alt for å få skikk på omgivelsene, er det at en viss utenbys dame gjør sitt beste for å sette hele byen og ikke minst en viss milliardærs tilværelse på hodet. Magica fra Tryll! Andebys skrekk og Skrues ustoppelige plageånd! Alle disse damene og deres elleville opplevelser blir du nærmere kjent med i denne boka. 336 glødende sider!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
334
ISBN
9788242970800
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
20 x 15 cm
Serie
Andepocket

Kunders vurdering

P
Per Christian Walvik – 12.12.2023

– Veldig gøyal "Andepocket" "Donald""Brent dame slukker ilden"! Spesielt Favoritt historien "Dolly Duck""I lånte fjær", der Dolly tvinger Donald til å opptre som kvinnelig kavaler til en mannlig kavaler! Det synes det er den absolutte beste historien i "Ande Pocket" boken!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Brent dame slukker ilden:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Asia

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 

Afrika

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv