Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Don Rosas Andeby

Del 1 : Solens sønn

Don Rosa mener at han var forutbestemt til å skape tegneserier om Donald og Skrue McDuck. Men først etter ingeniørstudier og en karriere i familiens bygningsfirma ble skjebnen forseglet med den første offisielle Skrue-historien i 1987. Les mer

99,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Don Rosa mener at han var forutbestemt til å skape tegneserier om Donald og Skrue McDuck. Men først etter ingeniørstudier og en karriere i familiens bygningsfirma ble skjebnen forseglet med den første offisielle Skrue-historien i 1987. Selv trodde Rosa at det skulle bli hans eneste, men da han tegnet sin siste historie i 2006, var det blitt til rundt 1500 seriesider, med eposet Skrues liv og levnet som et høydepunkt.

Don Rosa omtales som arvtakeren etter Carl Barks, skaperen av Andeby-universet. Rosa er blitt kjent for å videreføre Barks' klassiske fortellinger, men også for sin intrikate stil, og sans for autentiske detaljer. Don Rosas Andeby viser gjennom 10 bind tegneserier og forsider i kronologisk rekkefølge, ledsaget av Rosas særegne kommentarer og en åpenhjertig biografi om hvordan skjebnen utspilte seg for tegneren fra Louisville. Bind 1 inneholder historier laget for det amerikanske fanmarkedet, samt spredte oppdrag for en nederlandsk utgiver, før han for alvor ble oppdaget et europeisk publikum.

Tittelhistorien, Solens sønn, er en grundig gjennomarbeidet oppfølgerfortelling, mens de andre veksler mellom vittige påfunn og sprø oppfinnelser, der Rosa har hentet inspirasjon både fra Carl Barks og egen ingeniørkunnskap.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
207
ISBN
9788242978721
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Don Rosas Andeby
Format
29 x 22 cm
Serie
Don Rosas Andeby 1
Onkel Skrue og Donald Duck

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Don Rosas Andeby:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memoria
249,-

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
249,- 399,-
 
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-
Valravn
Ny!

Valravn

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv