Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Donald Duck & co

Del 3 : 1955 : de komplette årgangene

Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Donald Duck & Co nr. 9-12 fra 1955 og soloheftene Mikke Mus og den ensomme ridder, Onkel Skrue og den gale professoren, Juleparaden og Donald Duck og juletrærne. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Donald Duck & Co nr. 9-12 fra 1955 og soloheftene Mikke Mus og den ensomme ridder, Onkel Skrue og den gale professoren, Juleparaden og Donald Duck og juletrærne.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
299
ISBN
9788242920218
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Serie
Donald Duck og Co : de komplette årgangene og de klassiske årgangene

Kunders vurdering

T
Tarjei – 08.08.2005

– Mange kan bli skremt av prisen når man betaler over 1 krone per side med Donald Duck. Og det er ikke tvil om at det koster en del. Men så må man også tenke på utbytte av den. Innpakningen er solid, hvilket betyr at den vil holde seg i mange år. Kanskje vil fremtidige barn  eller til og med barnebarn  kunne glede seg over denne boken. For historiene holder høy kvalitet, det er det liten tvil om. Det gamle er ofte best, sies det, og det gjelder definitivt Donald Duck. Mange vil si at 1955 var et godt Donald-år, og det var det vel også, uten at det utmerket seg spesielt i forhold til årene rundt. Det er i hvert fall få kjedelige historier, og med den fine innpakningen tar den seg godt ut i samlingen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Donald Duck & co:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv