Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Donald Duck & co

Del 1 : 1956 : de komplette årgangene

Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Donald Duck & Co nr. 1-3 fra 1956 og soloheftene Lady og Landstrykeren, Den lille snille ulven, Snipp og Snapp og En verdensomseiling under havet. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Donald Duck & Co nr. 1-3 fra 1956 og soloheftene Lady og Landstrykeren, Den lille snille ulven, Snipp og Snapp og En verdensomseiling under havet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788242920409
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Serie
Donald Duck og Co : de komplette årgangene og de klassiske årgangene

Kunders vurdering

T
Tarjei – 08.08.2005

– Omtrent på midten av 50-tallet startet det mange vil kalle Donald Ducks gullalder. Fortellingene i starten på 1956 holder i hvert fall et meget høyt nivå. Donald er enkel og god underholdning, og her får du gode, gamle historier 'servert' i en flott innpakning som ikke bare holder seg, men som også ser fin ut i bokhylla. Det var det positive. Det er nemlig noen negative ting også, og da tenker jeg først og fremst på prisen. Når man betaler godt over kronestykket for hver side, har det gått litt for langt. Det virker som at forlaget er mest interessert i å melke mest mulig penger ut av konseptet, fremfor å gi trofaste samlere et godt tilbud. Alt i alt er det likevel noen virkelig flotte historier, som garantert vil gi en del timer med god lesing.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Donald Duck & co:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Savnet

Erin Hunter
Innbundet 
154,- 169,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv