Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Donald Duck & co

Del 3 : 1956 : de komplette årgangene

Boka inneholder faksimileopptrykk av nr. 8-10 fra 1956 og soloheftene Donald Duck og det gamle slottet, Dumbo, Donald Duck reiser til Afrika og Donald Duck og vennene hans. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boka inneholder faksimileopptrykk av nr. 8-10 fra 1956 og soloheftene Donald Duck og det gamle slottet, Dumbo, Donald Duck reiser til Afrika og Donald Duck og vennene hans.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788242921321
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Serie
Donald Duck og Co : de komplette årgangene og de klassiske årgangene

Kunders vurdering

a
anda – 03.06.2009

– Det er alltid en fornøyelse å lese Donald, enten man er 4, 40 eller 100 år. Jeg har selv samlet Donald-blader fra da jeg var liten, og disse går i arv til neste lesegenerasjon. Det er nok mange av oss som har startet vår gryende lesekarriere med tegneserier. Donald-bladene fra denne tiden har blokkbokstaver, noe som gjør det lett å lese også for barn. Denne utgaven av Donald inneholder også historien om Jumbo, den flygende elefanten. Det er selvfølgelig fint å ha stiv innbinding, så revner ikke bladene i stykker, men jeg syns det er blodpris for så få blader. En krones investering for et blad i 1956. Jeg vet ikke om noen tegneserie som er så omgjengelig som Donald. Alle liker Donald. Her er det noe å le av uavhengig av alder. Det er flott å ha noen av disse bøkene på hytta for eksempel, de er fine som ferielektyre. Rett fornøyelig!

T
Tarjei – 01.10.2005

– Denne boken er i meget fin innpakning. Det å bare sitte å stirre på den i bokhyllen har sin verdi i seg selv. Historiene i den er meget gode, dette er fra slutten av 50-tallet, og da begynte Donald for alvor å bli populært, også i Norge. Og det med god grunn. Mange vil si at fortellingene om Donald fra denne tiden nærmest er klassiske. De aller fleste liker Donald Duck, og de vil elske dette her også. Problemet er bare prisen. Jeg kan ikke fatte og begripe at forlaget velger å prise boken på en slik måte. Dette gjør at bare de aller ypperste samlerne vil kjøpe hele serien, mens vanlige folk velger å kjøpe en bok eller to. Nå er jo riktignok innpakningen meget lekker, men likevel. Man kan nesten ikke kreve 350 kroner for 3 blader i serien og 3 soloblader, spredd på vel 260 sider.

B
BackPacker – 01.05.2005

– Dette er et bind i serien "De komplette årganger". Det er 3. bind av 1956-årgangen, og er som alle andre bind pent innbundet og estetisk fin. Boken inneholder 4 Donald-blader og noen ekstranummer, noe som etter min mening er alt for lite i forhold til prisen. Forordene er som vanlig av høy kvalitet, denne gang skrevet av Tor Arvid Austråt Gundersen. En sammenlikning av virkeligheten og Andeby er tema. Alt i alt er dette en meget pen bok, og sikkert vel verdt å samle på. Jeg liker ikke denne på grunn av prisen, hele 350 kroner for cirka 260 sider. Dette er blader som allerede har vært på markedet og tjent inn gode penger, så det må da være mulig å være litt mer generøse med samlerene. God bok, men elendig pris, derfor en 3'er.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Donald Duck & co:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv