Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Donald Duck & co

Del 4 : 1956 : de komplette årgangene

Boka inneholder faksimileopptrykk av nr. 11-13 fra 1956 og soloheftene Mikke Mus og elfenbenshundene, Juleparade, Donald Duck - skjegg og ballade, og Beverdalen. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boka inneholder faksimileopptrykk av nr. 11-13 fra 1956 og soloheftene Mikke Mus og elfenbenshundene, Juleparade, Donald Duck - skjegg og ballade, og Beverdalen.

Medlemsvurdering:
Denne boka er etter min mening utrolig bra, men allikevel ikke på langt nær med Donalds beste åreganger. Men det er ikke så mye forskjell at jeg i alle fall viker unna. Donald er vel artig nesten uansett. Det er absolutt ikke noen mening i å jakte på noen seinere sesong hvis du ikke er samler. Dette er en bok du kan lese om og om igjen med jevne mellomrom, og liker bedre for hver gang. Den er på alle måter en klassiker i verdensklasse blant Donald bøker. Jeg anbefaler den i alle fall til alle som liker å lese tegneserier, og for de som ikke liker å lese det til vanlig, er det ikke sted som trenger tegneserier mer en toalettet. I alle fall i mitt hjem er alltid tegneserier på do et stort behov. Anbefales!

Simen The Vampire

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788242921680
Utgave
19. utg.
Utgivelsesår
2003
Serie
Donald Duck og Co : de komplette årgangene og de klassiske årgangene

Kunders vurdering

S
Simen The Vampire – 15.10.2004

– Denne boka er etter min mening utrolig bra, men allikevel ikke på langt nær med Donalds beste åreganger. Men det er ikke så mye forskjell at jeg i alle fall viker unna. Donald er vel artig nesten uansett. Det er absolutt ikke noen mening i å jakte på noen seinere sesong hvis du ikke er samler. Dette er en bok du kan lese om og om igjen med jevne mellomrom, og liker bedre for hver gang. Den er på alle måter en klassiker i verdensklasse blant Donald bøker. Jeg anbefaler den i alle fall til alle som liker å lese tegneserier, og for de som ikke liker å lese det til vanlig, er det ikke sted som trenger tegneserier mer en toalettet. I alle fall i mitt hjem er alltid tegneserier på do et stort behov. Anbefales!

d
den virkelige Henrik!§§ – 12.10.2004

– Denne årgangen er etter min mening litt tidlig til å kunne kalles Donalds gullalder, som jeg mener begynte i 58.. Likevel kan du med denne boka unne deg en virkelig underholdene stund med god lesing, enten du er ung eller gammel! Boka er litt dyr, men du får over 200 sider proppfulle av fargerike tegninger, så du kommer ikke til å angre dersom du "investerer" i denne boka, tvert om! Siden den er såpass solid innbundet vil du også kunne få glede av den i mange, mange år.. Så, hva venter du egentlig på? Kjøp den! Anbefales...

Oppdag mer

Bøker som ligner på Donald Duck & co:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv