Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Donald Duck & co

Del 1 : 1957 : de komplette årgangene

Boka inneholder faksimileopptrykk av nr. 1-7, 1957. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boka inneholder faksimileopptrykk av nr. 1-7, 1957.

Medlemsvurdering:
Året er 1957 og karakterene har for lengst 'satt seg', og dermed åpnes det for en ny type humor: Den humoren som rett og slett lever på at man kjenner karakterene. Samtidig var nok tegnerne også veldig dyktige på den tiden, og kombinasjonen av disse faktorene gjør at mange mener Donald er på sitt beste i årene rundt 1957. 1957 starter i hvert fall meget bra, det er denne boken et godt bevis på. Historiene hadde liksom en annen sjarm og sjel på den tiden. Innpakningen er solid, som betyr at man kan ha glede av den i mange lange år fremover. Så selv om prisen muligens er litt stiv, må man tenke på at dette er noe som varer. I tillegg tar den seg særdeles godt ut i bokhylla, og det betyr litt det også.

Tarjei

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788242921819
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Serie
Donald Duck og Co : de komplette årgangene og de klassiske årgangene

Kunders vurdering

H
Halfdan – 01.11.2006

– Denne boken inneholder opptrykk fra nr. 8 til nr. 10 i 1956 og i tillegg noen solohefter. Man kan egentlig spørre seg hvor mange som vil betale nærmere 350 kr for så få blad. Man kan jo få kjøpt de brukt for en slikk og ingenting. Men det man får med disse seriene er en komplett Donald-samling, fra den spede begynnelsen til slutten. Det tar selvsagt litt tid før man ser affeksjonsverdien i disse bøkene, men når de begynner å samle seg opp ser det både fint ut - og det er gøy å ha alle heftene. Her får man i tillegg alle soloheftene, noe som kan være strevsomt å skaffe på privaten. Så er du meget interessert i Donald og har lyst å bli en samler er dette noe for deg. Leser du derimot Donald "for gøy" kan nok dette bli i dyreste laget.

T
Tarjei – 08.08.2005

– Året er 1957 og karakterene har for lengst 'satt seg', og dermed åpnes det for en ny type humor: Den humoren som rett og slett lever på at man kjenner karakterene. Samtidig var nok tegnerne også veldig dyktige på den tiden, og kombinasjonen av disse faktorene gjør at mange mener Donald er på sitt beste i årene rundt 1957. 1957 starter i hvert fall meget bra, det er denne boken et godt bevis på. Historiene hadde liksom en annen sjarm og sjel på den tiden. Innpakningen er solid, som betyr at man kan ha glede av den i mange lange år fremover. Så selv om prisen muligens er litt stiv, må man tenke på at dette er noe som varer. I tillegg tar den seg særdeles godt ut i bokhylla, og det betyr litt det også.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Donald Duck & co:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv