Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Donald Duck & co

Del V : 1959 : de komplette årgangene

Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Donald Duck & Co nr. 31-37 fra 1959. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Donald Duck & Co nr. 31-37 fra 1959.

Medlemsvurdering:
Alle elsker Donald Duck og co. Alle hae et forhold til den lille anda med det store hjertet,(og det til tider heftige tempramanget..)Den komplette årgangen er rett og slett de gamle bladene vi alle har lest så mange ganger, i en bedre utgave mellom stive permer. Prisen er kanskje litt høy, men det er så absolutt verdt det! Hele samlinga fortjener en plass i bok hylla. Har du først kjøpt en av bøkene, så kommer du garantert til og ville kjøpe de alle sammen!
Det er så greit og ha de gamle bladene mellom stive permer, for de tynne, slitte bladene holder ikke evig. Jeg ble i alle fall hekta da jeg fikk min første! Anbefales:)

Moioi

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont serieforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
262
ISBN
9788242925114
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Serie
Donald Duck og Co : de komplette årgangene og de klassiske årgangene

Kunders vurdering

M
Moioi – 12.02.2006

– Alle elsker Donald Duck og co. Alle hae et forhold til den lille anda med det store hjertet,(og det til tider heftige tempramanget..)Den komplette årgangen er rett og slett de gamle bladene vi alle har lest så mange ganger, i en bedre utgave mellom stive permer. Prisen er kanskje litt høy, men det er så absolutt verdt det! Hele samlinga fortjener en plass i bok hylla. Har du først kjøpt en av bøkene, så kommer du garantert til og ville kjøpe de alle sammen!
Det er så greit og ha de gamle bladene mellom stive permer, for de tynne, slitte bladene holder ikke evig. Jeg ble i alle fall hekta da jeg fikk min første! Anbefales:)

S
SantaCruz – 09.11.2005

– Hvis du sliter med at dine gamle Donaldblader begynner å miste formen og falle i fra hverandre er dette et glimrende tilbud! Her får du deler av en årgang, samlet mellom stive permer. Du får bladene akkurat slik de var når de ble gitt ut, med forside for hvert eneste blad. Det er nesten litt skummelt å begynne å samle på disse, for det er veldig vanskelig å stoppe å kjøpe disse fantastiske bøkene. Tross en nokså stiv pris er det definitivt verdt det, disse fortjener virkelig en plass i bokhyllen! Enten du er stor fan av Donald eller ikke, burde du unne deg en av disse bøkene i serien "de komplette årgangene". Får du først smaken av Donald klarer du nok ikke å la være å kjøpe flere!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Donald Duck & co:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv