Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Drømmesvart

Drømmesvart - en vakkert diktantologi illustrert av Lise Myhre.
Drømmesvart er en mørk og nydelig bok som for første gang samler diktene Lise Myhre har illustrert i tegneserieform. Skrevet av storheter som André Bjerke, Inger Hagerup, Tarjei Vesaas og mange fler, håndplukket, tolket og illustrert av Lise Myhre. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Drømmesvart - en vakkert diktantologi illustrert av Lise Myhre.
Drømmesvart er en mørk og nydelig bok som for første gang samler diktene Lise Myhre har illustrert i tegneserieform. Skrevet av storheter som André Bjerke, Inger Hagerup, Tarjei Vesaas og mange fler, håndplukket, tolket og illustrert av Lise Myhre. "Selv om det meste i denne boken er skrevet av noen andre enn meg selv, føles det som noe av det mest personlige jeg har laget." -Lise Myhre

«Mektig opplevelse - På denne samlingen med helsider dykker Myhre ned i og filosoferer over de dystre sidene av livet, blant annet gjennom tolkninger av andres dikt, som omsider er samlet mellom to stive, mørke permer.»
Harald Fossberg, Aftenposten

Se også oppfølgeren Nattlys.

Mektig opplevelse - På denne samlingen med helsider dykker Myhre ned i og filosoferer over de dystre sidene av livet, blant annet gjennom tolkninger av andres dikt, som omsider er samlet mellom to stive, mørke permer.
Harald Fossberg, Aftenposten

Medlemsvurdering:
Denne boka anbefaler jeg på det varmeste. Lise Myhre er en dyktig illustratør og i denne vakre boka illustrerer hun både en del "klassiske" dikt i tillegg til noen av sine egne. Angrer ikke på at jeg kjøpte denne!

Gunn Lina

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
73
ISBN
9788205517493
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
27 x 20 cm
Serie
Diktantologi 1

Kunders vurdering

A
Aina – 05.02.2019

– Nydelig samling av illustrerte dikt

G
Gunn Lina – 05.02.2019

– Denne boka anbefaler jeg på det varmeste. Lise Myhre er en dyktig illustratør og i denne vakre boka illustrerer hun både en del "klassiske" dikt i tillegg til noen av sine egne. Angrer ikke på at jeg kjøpte denne!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Drømmesvart:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv