Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ducktopia

Andebyboere, eller i hvert fall noen som ligner mistenkelig på dem, kan vi påtreffe til alle historiske og uhistoriske tider og i alle slags omgivelser, fra utenomjordiske til nesten-jordiske ispedd diverse fantastiske elementer. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Andebyboere, eller i hvert fall noen som ligner mistenkelig på dem, kan vi påtreffe til alle historiske og uhistoriske tider og i alle slags omgivelser, fra utenomjordiske til nesten-jordiske ispedd diverse fantastiske elementer.

I denne tredje fantasy-pocketen med kjente andebyfjes i sentrum får vi blant annet være med til fantasiriket Ducktopia, der fred og fordragelighet har hersket inntil naturen nylig begynte å slå seg vrang og villdyrene oppføre seg truende. Så får vi tur og orden se hvordan det går når Skrue vil vekke til live fantasimonstre for å bli kvitt Birgitte, når Magica fra Tryll forvandler store deler av familien Duck til frosker, når Minni og en venninne går seg vill i skogen, når Magica og Mims heksebyrå skal hjelpe Eilif som har forelsket seg i en skognymfe, når Donald får en kappe som gjør ham i stand til å fly og når ridder Langbein og hans trofaste væpner Mikke dropper jakten på den berømte gralen og i stedet begir seg ut for å redde en møy i nød ... Disse og enda flere eventyr venter deg i denne fabelaktige samlingen!

320 fargesprakende fantasy-sider med futt i!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
316
ISBN
9788242974037
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Ducktopia
Format
21 x 15 cm
Serie
Donald Duck Fantasy 2022 3
Donald Fantasy

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ducktopia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv