Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fem rette

Høsten 2005 kom Fem rette ut i flere eksemplarer enn det var innbyggere i Drammen. Nok en gang satte Pondus ny opplagsrekord for en tegneseriebok i Norge. Etter å ha vært utsolgt i mer enn 17 år er boka nå tilgjengelig igjen - denne gang i farger. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Høsten 2005 kom Fem rette ut i flere eksemplarer enn det var innbyggere i Drammen. Nok en gang satte Pondus ny opplagsrekord for en tegneseriebok i Norge. Etter å ha vært utsolgt i mer enn 17 år er boka nå tilgjengelig igjen - denne gang i farger. I Fem rette oppdager Påsan for alvor jenter, og finner til sin glede ut at flere av dem faktisk går i klassen hans. Jokke anlegger pornobart og flytter hjemmefra. Pondus får vondt i ryggen og blir sendt på helsestudio. Turid-Laila får en samboer som utfyller henne. Else strikkhopper fra Dragsugbrua, og kommer i skade for å gjøre feilen man aldri skal gjøre når man strikkhopper.

Medlemsvurdering:
Denne boken tok det ikke lang tid før jeg skaffet meg. Pondus er verdens morsomste tegneserier. Pondus er en vanelig mann som har vanelige problemer i hverdagen, foreksempel barn, jobb og mye mer.
Vel om vennen til pondus kan du vel egentlig ikke si at har vanelige problemer, han får seg ny dame vær dag, hvis du kan kalle det damer da. Den ene er større enn den andre og 3 ganger så stygg og sånn bare fortsetter det.Pondus og kameraten hans pleier og henge rundt på den lokale puben og ta seg en øl eller to. Pondus er hysterisk morsomt og hvis du ikke har lest det før må du bare lese det. kjøp denne boken det er min anbefaling!

marit

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strand
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
176
ISBN
9788284420837
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
28 x 22 cm
Serie
Pondus
Pondus 5

Kunders vurdering

m
marit – 21.12.2005

– Denne boken tok det ikke lang tid før jeg skaffet meg. Pondus er verdens morsomste tegneserier. Pondus er en vanelig mann som har vanelige problemer i hverdagen, foreksempel barn, jobb og mye mer.
Vel om vennen til pondus kan du vel egentlig ikke si at har vanelige problemer, han får seg ny dame vær dag, hvis du kan kalle det damer da. Den ene er større enn den andre og 3 ganger så stygg og sånn bare fortsetter det.Pondus og kameraten hans pleier og henge rundt på den lokale puben og ta seg en øl eller to. Pondus er hysterisk morsomt og hvis du ikke har lest det før må du bare lese det. kjøp denne boken det er min anbefaling!

S
SantaCruz – 15.11.2005

– Som ivrig Pondus-leser var jeg tidlig ute med å skaffe meg denne boken, og jeg ble på ingen måte skuffet da jeg satt meg ned i godstolen for å kose meg med Frode Øverlis nye tegneseriestriper. Figurene i stripene er de samme gamle, og det synes jeg er så fantastisk bra! Jokke er fortsatt en herlig fyr som har lite hell med damene. Else og Günther har det samme fargerike forholdet, og Pondus og hans familie er fortsatt å regne som den mest normale familien. Gode tegninger, godt manus i stripene og tema som virkelig tar ting på kornet gjør denne boken til en virkelig underholdende bok! Pondus til folket! Dette er så underholdende det går ann å bli!

A
Anders R. – 08.10.2005

– Dette er den femte boken i rekken av Pondussamlinger. Tematikken i boken er ganske lik den vi har sett i de tidligere bøkene. Pondus kjører buss, drikker øl på puben og spiller fotball på et slikt nivå at selv Rosenborg ville hatt reelle vinnersjanser. Jokke er fremdeles ungkar og spillemann.
Tegnestilen i boken bærer preg av at Øverli har fått en stødig hånd som behersker stripeformatet bra, selv om denne boken i liten grad kan kalles nyskapende i forhold til de fire andre bøkene. At store deler av boken er preget av «én-stripe-humoren», gjør den monoton. Boken blir derfor litt som å se videoopptak av gamle fotballkamper. Mens Jokke i bladene har flyttet sammen med Camilla, har ikke boken kommet lenger enn at han mot slutten flytter sammen med Turid-Laila.
Man ser likevel tegn til framgang, og mot slutten begynner Else det som etter hvert skal bli en festlig kjøreopplæring. Øverli har en humor som treffer godt fordi alle kjenner en som ligner på en av karakterene i bladet, enten det er fotballnerden, den håpløse sjekker'n eller for de med litt sær omgangskrets; en tysk dverg.

J
Jewel – 07.10.2005

– Dette er Frode Øverli i god gammel stil. Selv om den oppmerksomme leser har sett veldig mye av dette fra før, er Fem rette et must i bokhyllen til alle oss som elsker Pondus. Samlingen er ikke komplett uten denne boken. Samlet mellom to permer kan du glede deg til latterkule på latterkule i Pondus sin velkjente verden. En god Pondusstripe kan aldri kommer for mange ganger, og det er lenge til materialet er oppbrukt. Jeg ville hvertfall ikke være disse sprellene foruten. Ekte Pondus-humor som gjør dagen litt lysere i høstmørket. En samling striper å få med seg uansett hvor mye man har sett før.

L
LJ – 19.09.2005

– Denne boka er den femte samlingen av Pondus striper. Den inneholder både ensidere i farger og stiper i sort og hvitt. Stripene har blitt utgitt i bladene tidligere, så dette var egentlig en stor skuffelse. Men Pondus er jo alltid bra, og jeg må bare si at Øverli er en mester når det gjelder humor og digre damer.
Vi møter som alltid Pondus, den svært så vanlige mannen som elsker fotball og øl. Kameraten hans Jokke drar hjem noen dugelige burugler denne gangen også, men nå får han endelig muligheten til å vise Turid-Laila at han duger, de flytter nemlig sammen for å spare penger på husleia. Eller møter vi Beate, Påsan, Sneipen, Else og Günther.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fem rette:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Guden

Jørgen Jæger
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv