Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gullkantede eventyr

Våre venner i Andeby har reist på utallige eventyr over hele verden i håp om å finne gull og grønne skoger. De har både oppdaget og avdekket fordums stoltheter og myter som Atlantis, Eldorado, Cibolas syv byer og Kong Solomons gruver, og Onkel Skrues gullteft har til og med ført til et par svippturer ut i verdensrommet for å inspisere en gullbelagt måne eller to. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Våre venner i Andeby har reist på utallige eventyr over hele verden i håp om å finne gull og grønne skoger. De har både oppdaget og avdekket fordums stoltheter og myter som Atlantis, Eldorado, Cibolas syv byer og Kong Solomons gruver, og Onkel Skrues gullteft har til og med ført til et par svippturer ut i verdensrommet for å inspisere en gullbelagt måne eller to. Mens gullteften sørger for et stadig økende volum i pengebingen, kan vi nok trygt si at Donald og nevøene ikke kommer like godt ut av det. Å risikere både fjær og fjon som reisefølge på Onkel Skrues gullkantede eventyr, fører med seg et lusent honorar på skarve én krone i timen, noe som gjør at de må se langt etter en avslappende sommer i hengekøya, eller en etterlengtet hakkespettleir i Hutaheiti. Men heldigvis hender det seg at også de får muligheten til å dra på sine egne gullkantede eventyr; noe denne pocketboken kan vise til flere eksempler på! I denne boken får vi et fjærlig gjensyn med historier som «Gullhjelmen», «Det magentarøde frimerket» og «Djengis Khans tapte krone», og alle historiene er selvfølgelig laget av den store mesteren, Carl Barks!

Om serien: I denne pocketserien velges de beste Donald-historiene fra legenden Carl Barks. Hans historier fra Andeby er så gode at de med rette kalles klassikere.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788242976734
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Gullkantede eventyr
Format
24 x 16 cm
Serie
Walt Disney's Donald Duck av Carl Barks 22

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gullkantede eventyr:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv