Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lov og rett i Andeby

Nå er det bare å pusse kronen, iføre seg hermelinkappen og sette seg godt til rette på tronen eller i gyllenlærsofaen, for her kommer en samling historier av godt adelsmerke, med gamle kjenninger i nye roller og konstellasjoner. Les mer

145,-

159,- Spar: 14,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Nå er det bare å pusse kronen, iføre seg hermelinkappen og sette seg godt til rette på tronen eller i gyllenlærsofaen, for her kommer en samling historier av godt adelsmerke, med gamle kjenninger i nye roller og konstellasjoner. Mor deg kongelig over intriger på Andheim gods, sammensvergelser på Andombrosa og kamp om kronen i både Andeby og fyrstedømmet Slappavia. I 1600-tallets Paris er røvere ute etter kongens nye hatt, og i 1700-tallets Venezia prøver noe å sikre seg en antatt kostbar skatt.

Mikke drømmer om å bli utbryterkonge, og drømmen går raskt i oppfyllelse da han ved et uhell havner i landet Akrobatia, hvor det er statskupp på gang. Og gjett om onkel Skrue blir glad da han får brev om at han er adelig! Bare så synd at en viss gjeng prøver å snyte ham for arven ... 512 noble sider!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
512
ISBN
9788242973740
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Lov og rett i Andeby
Format
19 x 13 cm
Serie
Walt Disney's Donald tema pocket

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lov og rett i Andeby:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Asia

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv