Lov og rett i Andeby - Tonje Tornes

Lov og rett i Andeby

Tonje Tornes (Redaktør) ; Nina Svendsrud (Oversetter) ; Walt Disney Company (Bidragsyter)

Nå er det bare å pusse kronen, iføre seg hermelinkappen og sette seg godt til rette på tronen eller i gyllenlærsofaen, for her kommer en samling historier av godt adelsmerke, med gamle kjenninger i nye roller og konstellasjoner. Les mer
Vår pris
145,-
Spar
14,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 145,-
Spar: 14,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Nå er det bare å pusse kronen, iføre seg hermelinkappen og sette seg godt til rette på tronen eller i gyllenlærsofaen, for her kommer en samling historier av godt adelsmerke, med gamle kjenninger i nye roller og konstellasjoner. Mor deg kongelig over intriger på Andheim gods, sammensvergelser på Andombrosa og kamp om kronen i både Andeby og fyrstedømmet Slappavia. I 1600-tallets Paris er røvere ute etter kongens nye hatt, og i 1700-tallets Venezia prøver noe å sikre seg en antatt kostbar skatt.

Mikke drømmer om å bli utbryterkonge, og drømmen går raskt i oppfyllelse da han ved et uhell havner i landet Akrobatia, hvor det er statskupp på gang. Og gjett om onkel Skrue blir glad da han får brev om at han er adelig! Bare så synd at en viss gjeng prøver å snyte ham for arven ... 512 noble sider!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 512
ISBN: 9788242973740
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 19 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger