Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mageplask!

Donald elsker å slappe av hjemme, men med Ole, Dole og Doffen i huset er det sjelden fred å få. Guttene er høyt og lavt med sine leker og viltre påfunn, og det går som regel alt annet enn stille for seg. Les mer

139,-

159,- Spar: 20,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Donald elsker å slappe av hjemme, men med Ole, Dole og Doffen i huset er det sjelden fred å få. Guttene er høyt og lavt med sine leker og viltre påfunn, og det går som regel alt annet enn stille for seg. Da kan det være godt å ha ferie, eller i det minste litt fri, så nevøene får større armslag og kan få ut energien sin i friluft. Som regel reiser guttene sammen og gjør alt i fellesskap, enten det dreier deg om turer med Donald eller onkel Skrue, fotballturneringer eller hakkespettleirer, men i denne boka får vi også en ekstra lang historie med fokus på Dole og vennene hans, når de drar på på turné i Calisota med bandet sitt, Dunder & brak.

Om serien: Donald ANDEpocket tar for seg historier fra én Andeby-karakter om gangen. Len deg godt tilbake i godstolen og nyt de beste historiene fra B-gjengen, Magica fra Tryll og mange flere! Serien skaper leselyst og er perfekt underholdningslektyre for barn 10+!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
335
ISBN
9788242976642
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 15 cm
Serie
Andepocket

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mageplask!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv