Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Magiske mysterier

Onkel Skrue har opparbeidet seg mange fiender i løpet av sitt lange liv, men det er nok få navn som får fjærene til å reise seg fullt så mye som Magica fra Tryll ... Den utspekulerte heksen «ducket» opp for første gang i 1961, og står igjen som en av Carl Barks mest innflytelsesrike nyskapninger. Les mer

160,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Onkel Skrue har opparbeidet seg mange fiender i løpet av sitt lange liv, men det er nok få navn som får fjærene til å reise seg fullt så mye som Magica fra Tryll ... Den utspekulerte heksen «ducket» opp for første gang i 1961, og står igjen som en av Carl Barks mest innflytelsesrike nyskapninger. Magica tilførte en ny, magisk dimensjon til Andeby universet, og hennes konstante jag etter lykketiøringen har vært svært viktig i å etablere mynten som en ikonisk gjenstand i tegneserieverdenen. Mellom disse to permene vil du bli servert med både høytflyvende hekserier og lavtliggende ender i forsvarsmodus. Foffbombene flyr løpsk og våre venner reiser verden over for å unnslippe Magicas forskrudde planer. For det er jo faktisk slik at hun utgjør en dobbel trussel for Skrue - ikke bare risikerer han å miste sin kjæreste eiendel, men han vil på samme tid miste tittelen som verdens rikeste and ... GISP!

I denne boken får vi et fjærlig gjensyn med historier som «Gode, gamle tiøringen», «Magicas mange ansikter» og «Opp i det blå», og alle historiene er selvfølgelig laget av den store mesteren, Carl Barks!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788242979766
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Magiske mysterier
Format
24 x 16 cm
Serie
Walt Disney's Donald Duck av Carl Barks 23

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Magiske mysterier:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv