Natt i Andeby - Tonje Tornes

Natt i Andeby

Tonje Tornes (Redaktør) ; Nina Svendsrud (Oversetter) ; Walt Disney Company (Bidragsyter)

Serie: Walt Disney's Donald tema pocket 144

Natt: Den tiden av døgnet da sola er under horisonten. Da det er mørkt og alle ligger og sover. Nei da! Det fins flere nattaktive dyr og mennesker. Mange utfører viktige jobber, men noen har også urent mel i posen. Les mer
Vår pris
136,-
Spar
13,-

Veil. pris: 149,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 136,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 149,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Natt: Den tiden av døgnet da sola er under horisonten. Da det er mørkt og alle ligger og sover. Nei da! Det fins flere nattaktive dyr og mennesker. Mange utfører viktige jobber, men noen har også urent mel i posen. B-gjengen, for eksempel! De gjør stadig nye utfall mot pengebingen til Skrue McDuck, og skyr ingen midler for å sikre seg formuen hans. De lykkes også - etter å ha rappet flere ting, blant annet en hologramgenerator, fra verkstedet til Petter Smart. Heldigvis har Andeby enda en nattaktiv innbygger som tar opp kampen mot skurkene - Fantonald. En annen som jobber nær sagt døgnet rundt, er onkel Skrue. Men også han trenger hvile. Da pleier han å drømme gylne drømmer, men en drømmetyv truer med å ta fra ham nattesøvnen. Hvem er det som står bak og hvorfor?

Natt etter natt holdes innbyggerne i Andeby våkne av noen forferdelige ulyder, og en utslitt befolkning spekulerer vilt i årsaken. Den eneste som ikke lar seg påvirke, er anden med byens beste sovehjerte: Donald. Han har fått seg ny nattjobb, og stiller frisk og uthvilt på jobb hver kveld. Her må noe være ruskende galt! Vi kan også by på en slags varulv, en ny himmelretning, et safiregg og mye annen nattsvart moro. 512 søvnløse sider!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 512
ISBN: 9788242973733
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 19 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger