Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Oseania

I vår store rundreise i verden i følge med Donald og vennene hans, er turen kommet til det fjerneste kontinentet sett fra vår plass på kloden, nemlig Oseania, som omfatter Australia, New Zealand, Ny-Guinea og diverse øygrupper i det sørvestlige Stillehavet. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
I vår store rundreise i verden i følge med Donald og vennene hans, er turen kommet til det fjerneste kontinentet sett fra vår plass på kloden, nemlig Oseania, som omfatter Australia, New Zealand, Ny-Guinea og diverse øygrupper i det sørvestlige Stillehavet. Hva er det som får andebyboere til å legge ut på disse lange reisene? Vel, det kommer an på hvem man spør. Indiana Beinson ville svare at det er kunnskapstørst og lysten til å finne uoppdagede kulturskatter som driver ham, mens Hakkespettene gjerne har mer praktiske grunner som å finne forsvunne personer.

Mikke reiser trolig på oppdrag fra en avis eller noen som vil ha et mysterium oppklart, mens for Minni er det ofte feriemål som lokker. For Skrue er det som regel utsikter til å øke sin rikdom som frister, og så sørger han å få med seg et mer eller mindre frivillig hjelpemannskap i form av Donald og Ole, Dole og Doffen. Men uansett hvem som tar turen fra Andeby, blir det garantert rikelig med floker og forviklinger og griseville opplevelser!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
316
ISBN
9788242973993
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
19 x 13 cm
Serie
Donald reisemål

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Oseania:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Asia

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 

Afrika

Tonje Tornes
Paperback 
117,- 129,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv