På vikingtokt - Tonje Tornes

På vikingtokt

Tonje Tornes (Redaktør) ; Tormod Løkling (Redaktør) ; Walt Disney Company (Bidragsyter)

Serie: Norsk Donald 4

DONALD DUCK er en del av kulturhistorien i Norge. Han har lært flere generasjoner av nordmenn å lese, han har preget språket vårt, han har skapt debatter og engasjement. Selv om han ikke bor i Norge, så føles det som om akkurat denne anda er norsk! Denne bokserien har som mål å utforske den «norske Donald» - i videste forstand av begrepet. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

DONALD DUCK er en del av kulturhistorien i Norge. Han har lært flere generasjoner av nordmenn å lese, han har preget språket vårt, han har skapt debatter og engasjement. Selv om han ikke bor i Norge, så føles det som om akkurat denne anda er norsk! Denne bokserien har som mål å utforske den «norske Donald» - i videste forstand av begrepet. Vi skal reise gjennom Donaldhistorien i Norge.

I denne boken skal det handle om vikinger. Flere av de aller største Donaldtegnerne, som Carl Barks, Don Rosa og Marco Rota, har selvsagt laget vikinghistorier. At det er lett å peke på historiske feil i noen av disse, burde kanskje få oss til å lure på hvordan folk i andre deler av verden reagerer, når endene romsterer rundt i deres land eller historiske epoker. Likevel ville det være usedvanlig fjollete å henge seg opp i unøyaktigheter. Disney-tegnere skal lage underholdning, ikke historiske lærebøker!

Også norske Donald-forfattere og -tegnere har selvsagt brukt vikingtiden som bakteppe for historiene sine. Dette kan de gjøre i trygg forvissning om at det norrøne oppfattes som både interessant og fascinerende i andre deler av verden. Norsk Donald er en bokserie som skal avdekke Donalds forhold til Norge og nordmenns forhold til Donald. Bli med på reisen!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 190
ISBN: 9788242969354
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 26 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger