Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pengeproblemer i Andeby

Penger har alltid vært en sentral del av Andeby-universet, og historiene i denne boken viser oss et bredt spekter av hva penger kan representere for de forskjellige innbyggerne - på både godt og vondt. Les mer

160,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Penger har alltid vært en sentral del av Andeby-universet, og historiene i denne boken viser oss et bredt spekter av hva penger kan representere for de forskjellige innbyggerne - på både godt og vondt. Her vil du kunne lese klassiske historier som «Den lure onkel Skrue», «Pengekilden», og «Penger på is», som blant annet tar for seg angsten onkel Skrue kjenner på når det kommer til oppbevaring og tyverisikring av hans enorme formue. Det blir derimot for enkelt å tenke at han bare er en gammel gnier som er besatt av å beholde sin posisjon som verdens rikeste and. Å miste formuen for Skrue, vil nemlig være som å miste en del av sjelen sin! Han husker hvordan han tjente hver eneste mynt og seddel som befinner seg i bingen. De forteller alle en historie - en historie om hvordan han har vært tøffere enn de tøffe, smartere enn de smarte, og ærlig på sin vei.

Formuen forteller historien om hvem Skrue McDuck egentlig er - pengene forteller hans historie - liv og levnet, om du vil - så å miste så mye som et øre, er for Skrue å miste en bit av seg selv!

Om serien: I denne pocketserien velges de beste Donald-historiene fra legenden Carl Barks. Hans historier fra Andeby er så gode at de med rette kalles klassikere.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
158
ISBN
9788242979780
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Pengeproblemer i Andeby
Format
24 x 16 cm
Serie
Walt Disney's Donald Duck av Carl Barks 25

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pengeproblemer i Andeby:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv