Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skrekkelige spøkelser

Denne gangen kan du bli med Donald og vennene hans inn i det mystiske og overnaturliges verden! Her møter du blant annet tusen år gamle mytiske vesener, eksentriske alver, sultne robotinsekter og monstre som kanskje ikke er så uhyrlige som de ser ut ved første øyekast. Les mer

128,-

141,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne gangen kan du bli med Donald og vennene hans inn i det mystiske og overnaturliges verden! Her møter du blant annet tusen år gamle mytiske vesener, eksentriske alver, sultne robotinsekter og monstre som kanskje ikke er så uhyrlige som de ser ut ved første øyekast. Våre helter blir hjemsøkt av gjenferd av både den trivelige, ondsinnede og plagsomme typen. Og rundt hvert hjørne lurer selvsagt griske skurker, som pønsker på hvordan de kan utnytte Andebys overtroiske befolkning. Bli med på eventyret og gjør deg klar for grøss, latter og moro! 512 skrekkelige sider!

Om Donald tema pocket: Tematiserte bøker med lange historier og 512 sider! Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
512
ISBN
9788242971135
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Skrekkelige spøkelser
Format
19 x 13 cm
Serie
Walt Disney's Donald tema pocket

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skrekkelige spøkelser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv