Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Snurr film!

Duck ned i Donalds Tema Pocket! Denne gangen handler det om film! Donald og vennene hans er jo veteraner i bransjen, de var store tegnefilmstjerner lenge før de begynte med tegneserier. Men det begynner å bli en stund siden nå, og det er ikke alle deler av faget de kjenner like godt. Les mer

145,-

159,- Spar: 14,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Duck ned i Donalds Tema Pocket! Denne gangen handler det om film! Donald og vennene hans er jo veteraner i bransjen, de var store tegnefilmstjerner lenge før de begynte med tegneserier. Men det begynner å bli en stund siden nå, og det er ikke alle deler av faget de kjenner like godt. Så når Donald i denne boka prøver seg som stuntmann, er det nærmest garantert at det blir mer knall og fall enn han får betalt for. Han prøver seg også med å redigere film, men merker snart at det ikke er så lett å jobbe i et useriøst selskap der eierne bare tenker på å tjene penger til seg selv. Kanskje det er enklere å skrive filmmanus? Donald prøver seg på dette også, men kan det egentlig gå bra ...?

Dette er bare et lite knippe blomster fra den store, fargesprakende buketten med humrevennlige historier vi byr på i denne gedigne filmspesialen! 512 filmomenale sider!

Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
509
ISBN
9788242968111
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
19 x 13 cm
Serie
Walt Disney's Donald tema pocket

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snurr film!:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Fysikk

Solveig Thime
Innbundet 
327,- 359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv