Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Stopp for politiet!

Vi vet jo at Donald har prøvd seg i mange jobber, også som politimann, men i denne samlingen får vi dokumentert at mange flere i Andeby har prøvd seg som lovens håndhevere og kriminaletterforskere på den ene eller andre måten. Les mer

145,-

159,- Spar: 14,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Vi vet jo at Donald har prøvd seg i mange jobber, også som politimann, men i denne samlingen får vi dokumentert at mange flere i Andeby har prøvd seg som lovens håndhevere og kriminaletterforskere på den ene eller andre måten. Ja, alt fra Dolly og Bestemor Duck til Mikke og Langbein, fra Minni og Klara til Skrue og Rikerud - pluss B-gjengen og til og med Ovnsrøret! Og Guffen tar bokstavelig talt kaka når han opptrer som spesialbetjent for BMS - Bymunnskjenkene - med myndighet til å etterforske og stoppe matkriminalitet.

Noen i Andeby er faktisk politi på heltid, som fullmektig Olsen og Harald. De går undercover for å nøste opp i uhumskheter i egne rekker. For å gjøre det hele komplett skal vi også høre fra Klodriks supre alter ego, Bat-And, som har et og annet å lære bort til elever på politiskolen. Tror han selv, i hvert fall ... 512 sider med politifaglig fiasko!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
512
ISBN
9788242973771
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
19 x 13 cm
Serie
Walt Disney's Donald tema pocket

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stopp for politiet!:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly
Ny!

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
139,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv