Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tidsløpet

Våre venner i Andeby har reist jorda rundt, ut i verdensrommet - og selvsagt også i tid. Her har vi samlet en rekke historier fra de sistnevnte turene, og ikke få av dem er kommet i stand ved hjelp av tidsmaskinene til Petter Smart. Les mer

145,-

159,- Spar: 14,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Våre venner i Andeby har reist jorda rundt, ut i verdensrommet - og selvsagt også i tid. Her har vi samlet en rekke historier fra de sistnevnte turene, og ikke få av dem er kommet i stand ved hjelp av tidsmaskinene til Petter Smart. De fins i ulike utgaver - også i form av en lenestol - men det er selvsagt ikke gitt at alt funker som det skal. En tidsmaskin som faktisk fungerer som tenkt (bokstavelig talt!), er den Langbein finner i hagen - uten at det på noen måte gjør eventyret han og Mikke drar ut på, mindre begivenhetsrikt. Bli med tilbake til gamle Troja, på skattejakt og inn i fremtiden, der Donald feires som en stor helt! Ta plass - nedtellingen starter nå!

Om serien: Tematiserte bøker med lange historier. 512 sider! Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
512
ISBN
9788242976581
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Tidsløpet
Format
19 x 13 cm
Serie
Walt Disney's Donald tema pocket

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tidsløpet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv