Tidsløpet

Tonje Tornes (Redaktør) ; Nina Svendsrud (Oversetter) ; Walt Disney Company (Bidragsyter)

Våre venner i Andeby har reist jorda rundt, ut i verdensrommet - og selvsagt også i tid. Her har vi samlet en rekke historier fra de sistnevnte turene, og ikke få av dem er kommet i stand ved hjelp av tidsmaskinene til Petter Smart. Les mer
Vår pris
139,-
Spar
20,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 139,-
Spar: 20,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Våre venner i Andeby har reist jorda rundt, ut i verdensrommet - og selvsagt også i tid. Her har vi samlet en rekke historier fra de sistnevnte turene, og ikke få av dem er kommet i stand ved hjelp av tidsmaskinene til Petter Smart. De fins i ulike utgaver - også i form av en lenestol - men det er selvsagt ikke gitt at alt funker som det skal. En tidsmaskin som faktisk fungerer som tenkt (bokstavelig talt!), er den Langbein finner i hagen - uten at det på noen måte gjør eventyret han og Mikke drar ut på, mindre begivenhetsrikt. Bli med tilbake til gamle Troja, på skattejakt og inn i fremtiden, der Donald feires som en stor helt! Ta plass - nedtellingen starter nå!

Om serien: Tematiserte bøker med lange historier. 512 sider! Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media Nordic
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 512
ISBN: 9788242976581
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 19 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger